Támogasd 1%-kal a Kerékpárosklubot!

Ajándékozz akciós Kerékpárosklub tagságot barátnődnek, barátodnak Valentin napon!

Egyedi akcióval készülünk Valentin-napon aktív klubtagjaink számára: 20% kedvezménnyel ajándékozhat tagságot barátjának/ barátnőjének/ szeretteinek mindenki, akinek jelenleg is érvényes tagsági jogviszonya van a Kerékpárosklubnál.

Bár házastársaknak és gyerekeknek az év minden napján kedvezményesen nyújtjuk a kiegészítő tagságot, ezen a napon azoknak is kedvezünk, akik már évek óta együtt bringáznak és azoknak is, akik épp most kezdték.

Miért jó a Kerékpárosklub tagság?

A tagsággal az egyik legnagyobb magyarországi aktív bringás közösség részévé válsz és rengeteg, kerékpározáshoz köthető kedvezménnyel élhetsz az év minden napján, miközben támogatod a bringás ügyért dolgozó Kerékpárosklubot is.

Tagjainknak 25% kedvezmény jár vasúti kerékpárjegyrevásárlási kedvezmények vonatkoznak rájuk több mint 1000 partnerünknél (kerékpárszervizek, üzletek, szállások, éttermek, ruházat, stb.), valamint az Euro Discount Club (EDC) logóval ellátott üzletekben.

Ezenkívül részesülhetnek ingyenes jogsegélyszolgálatban, érdekvédelemmel és közlekedésszakmai tanácsadással kapcsolatban is fordulhatnak hozzánk, valamint kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítás is része a csomagnak.

Részvétel az akcióban

Az akció egy napon, 2017. február 14-én él. Minden, jelenleg aktív tagunk részt vehet az akcióban, és kizárólag február 14-én, azaz Valentin-napon 20% kedvezménnyel, 5.500 Ft-ért ajándékozhat éves tagságot annak, akinek szeretne.

Tagságod érvényességét a kártyádon lévő matricán ellenőrizheted. Ha lejárt a tagságod, először hosszabbítsd meg, és utána ugyanúgy részt tudsz venni az akcióban és kiválthatod a kedvezményes 2. tagságot.

Ajándék tagság kiváltása 2 lépésben

1. Kedvezményes tagsági díj befizetése, 5.500 Ft  - 2017 február 14-én:

- Személyesen irodánkban Valentin-napon, 9:30-17:30 között. Címünket itt megtalálod

- Utalással: Magyar Kerékpárosklub, 10700488-48619307-51100005

- Webshopunkban, ahol 2017.február 14-én aktívvá válik a „Valentin napi ajándék tagság, biztosítással” lehetőség a „Tagság ajándékba” menüpont alatt.

2. Írd meg barátod/ barátnőd adatait

Küldj egy emailt az info@kerekparosklub.hu-ra, amelyben szerepel a megajándékozott neve, telefonszáma, email címe! A levél tárgyába írd bele: „Valentin-nap”. Ez alapján tudjuk majd felvenni vele a kapcsolatot és a tagkártya elkészítéséhez szükséges regisztrációban segíteni.  
 

Az akció időtartama alatt a változtatás jogát fenntartjuk.


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?
Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!