Facebook Instagram Youtube

Mozgásvilág.hu Tesztnap szeptember 24-én

Mozgásvilág.hu Tesztnap szeptember 24-én
2016.09.09
A Mozgásvilág.hu Tesztnapon 30+ márka, 200+ e-bike, országúti és mtb vár téged tesztelésre. A bringák mellett cipőket, napszemüvegeket, táskákat és egyéb kiegészítőket nyúzhattok. Regisztráljatok előre!

A Mozgásvilág.hu Tesztnapon 30+ márka, 200+ e-bike, országúti és mtb vár téged tesztelésre. A bringák mellett cipőket, napszemüvegeket, táskákat és egyéb kiegészítőket nyúzhattok. Regisztráljatok előre!

A Kamaraerdei Ifjúsági Park tökéletes helyszíne lesz az idei tesztelésnek. A hatalmas park teljes kültéri területét használhatjuk, a szomszédos Kamarerdő pedig 3 izgalmas kerékpáros tesztkörnek ad otthont.

A családot sem érdemes otthon hagyni, hiszen a kicsiket KRESZ pálya, játszótér, röplabdapálya, focipálya várja, a nagyobbak pedig ügyességi pályán, ugratón és egy gyorsulási versenyen is próbára tehetik rátermettségüket.

Tesztelhető kerékpármárkák: Merida, KTM, Neuzer, Rose, Focus, Cube, Kross, Devron, Gepida, Kellys, Specialized, Romet, Rock Machine, Superior, Cannondale, Bad Bike...

További tesztcenterek/kiállítók: Polar, BioTechUSA, TomTom, Sidas, Ronhill, Garmin, Ensport, ILB Factory, CST, Rudy Project, Pro-User, Velvárt, Deuter, Újbuda Superior MTB Team

Illetőleg két osztrák régió is képviselteti magát a rendezvényen: Burgenland és Alsó-Ausztria kerékárútjainak térképeivel gazdagodhattok.

A tesztkörök

1# Aszfaltos kör

Kb. 1 km-es friss aszfaltborítással rendelkező szakaszon e-bike-okba, országúti bringákba kóstolhattok bele.

2# Hosszabb, technikásabb, változatosabb

A kamaraerdei ösvények izgalmas pályák kijelölését tették lehetővé. A teljes táv kb. 5 km, ami 2x olyan hosszú, mint az eddigi csillebérci karika. A táv biztosítja, hogy a tesztcsapatok ne érjenek össze és hogy minél változatosabb körülmények között tesztelhessétek a bringákat. A kör első része egy döngölt talajú sunyi emelkedő ami kb. 1,5 km-en vezeti a csapatokat. Az emelkedő végén egy rövidebb, széles murvás út vezeti be a trükkös, technikás lejtőzést.

3# Rövid, egyszerű változat hobby lovagoknak

Kevésbé acélos bringások számára egy rövidebb, egyszerűbb változatot is kialakítottunk. Ez a kör kb. 2 km, a nagyobb emelkedőt és a technikás, szűk lejtmeneteket nem tartalmazza.

Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros tesztnap ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. 

Regisztrációhoz KATTINTS IDE!

(x)

 

Kapcsolódó hírek

Új munkatársát keresi a Kerékpárosklub

Sok, a Kerékpárosklubbal töltött év után Varga Andi munkatársunk elköltözik Budapestről. Ezért a Magyar Kerékpárosklub - a legnagyobb hazai kerékpáros érdekvédelmi civil szervezet - munkatársat keres.

2018.06.19 |  aron
Új bringás túraútvonalak Hódmezővásárhely környékén

Hódmezővásárhely az alföldi közlekedés adta kényelmes kerékpározási lehetőségekkel, 60 kilométernyi bel- és külterületi kerékpárúttal, húsznál is több, bel- és külterületre kidolgozott gyalogos és biciklis útvonallal várja a kezdő és gyakorlott kerékpárosokat.

2016.07.24 |  aron
Mérnököt keres a Kerékpárosklub!

Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!

2016.09.14 |  aron