Miért jó tagnak lenni?

Hétfőtől duplán megéri Bringázni a Munkába!

Régebben rendszeresen regisztráltad bringával megtett kilométereiteket a Bam! naplódban, de manapság ezt nem teszed? Vagy még egyáltalán nem csatlakoztál a Bringázz a Munkába! kampányhoz?

Hétfőtől duplán megéri csatlakozni!

Ha május 19-től csatlakozol és jelölöd a naptáradban a bringával megtett utadat, duplán nyerhetsz! (Nem akarod naponta írni? A mobil app segít!)

1. Nyerj!
Ha megvan az 5 alkalmad május 19. és május 30. között, részt veszel utolsó heti sorsolásunkon! Tiéd lehet a klassz ajándékok egyike: egy burgenlandi hétvége, egy mátrai hétvége, egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, egy ajándékcsomag vagy egy éves MOL Bubi bérlet.

A nyereményekről bővebben itt.  
Eddigi nyerteseink itt.
A sorsolási feltételek itt.

A sorsolásban részt vevő játékosok:
- vagy akik elsőként május 19-én regisztrálnak a játékba és május 30-ig legalább 5 bringás alkalmat teljesítenek
- vagy akik már csatlakoztak egy régebbi fordulóban, de a mostani fordulóban legkorábbi naplóbejegyzésük május 19, és május 30-ig legalább 5 bringás alkalmat teljesítenek

 

2. Garantált ajándék: 
Ha megvan a 8 bringás alkalmad május 30-ig, ahogy minden résztvevő, te is garantált ajándékot kapsz. Egy 5.000 Ft értékű szervizkupont! Részletek itt.

 

 

 

Bónusznyeremény: jövő héttől itt a tavasz és bringázni jó!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

LÁSZLÓ JÁNOS: Ha tényleg mindenki között sorsolnak, akkor miért van az kiírva a feltételek közé, hogy csak bizonyos emberek kerülnek a kalapba?

TOREKI: Ha nem kerülnek duplán a sorsolásba; akkor miért van az írva. Ha meg duplán kerülnek a sorsolásba, akkor mihez képest (hiszen az 'átlag' BAM-oshoz képest semmivel sem lesz dupla esélye - az ön állítása szerint)?

Vagyis csak azt szeretném mondani, hogy eddig a BAM-ot (és a kerékpárosklubot) komolynak és korrektnek ismertem meg; most viszont kezdenek -a hírek legalábbis biztosan- túlzóak, bulvárosok és csúsztatóak lenni (az átverést még nem használom, de lassan lehet, hogy ezt is elő kell venni). Vagyis ha mindenki bekerül a sorsolásba, akkor ne az legyen kiírva, hogy csak bizonyos tulajdonságúak kerülhetnek be; ha pedig nem kerülnek be duplán a sorsolásba bizonyos emberek, akkor nem kell kiírni, hogy mégis duplán nyerhetnek (vagy legalább pontosan ki kellene írni, hogy a dupla nyerés arra értendő, hogy pl. közben egészséges is lesz). Ez -legalábbis szerintem- így lenne korrekt.

A tekerés már maga is nyeremény. Én függetlenül a sorsolásoktól is jó kedvel tekerek napi 45 km-et a melóba kampányon kívül is. Persze nyerni azért jól esne
, de pusztán azért nem járnék keróval.

RICIKE: be kell lépni a honlapra, és a saját profilban ki kell tölteni néhány kötelező mezőt. Belépés után a http://kerekparosklub.hu/bam oldalon lesz egy Fontos Bam! információk blokk, illetve a http://kerekparosklub.hu/bam/hogyan-vehetek-reszt-a-kampanyban is segíthet.

toreki

..csak tudnám végre,hogy lehet a megtett km-t jelölni...nem megy

LESLIE_CX: nem duplán kerülnek a kalapba, ez így pontatlan. Pontosabb úgy fogalmazni, hogy egyszer sorsolunk az újak között, ahogy sorsolunk 4x a hősök és a 1x kitartóak között is. http://kerekparosklub.hu/bam/sorsolas_reszveteli_feltetelek

Dupla attól lesz, hogy a kampány végéig még tudják teljesíteni az újak és kitartóak kategóriát is.

toreki

A hangsúly ott van, hogy "duplán kerülnek a kalapba". Ez egy kicsit negatív hatással lehet a későbbi kampányokban történő gyors résztvételre.

Ahogy már írtuk: a jövő héten MINDEN résztvevő közül sorsolunk. Mi is úgy gondoljuk, hogy ez fontos.

Bóna Attilához csatlakozva: sok helyen a 'hűséget' is szokták díjazni, nem csak az újakat. Sőt; a legtöbb helyen azt még jobban is! Ráadásul utólag ilyen akciót bedobni megint csak nem szerencsés. Ha legalább előre tudott volna róla mindenki, akkor lett volna választási lehetősége - így viszont aki már ebben a kampányban csak 1 alkalmat regisztrált, az már ki is esett a körből.

(Mellesleg jegyzem meg, hogy a mostani kampány nyerteseinek kiválasztása is az eddigi legrosszabb rendszerben lett életre hívva. Első héten azok között sorsoltak, akik esőben tekertek - de mi van azokkal, akiknél az első héten nem is esett; azóta meg csak szakad? Ők máris kiestek az első heti sorsolásból, pedig nem is rajtuk múlt. Vagyis ez a kampány a lehető legrosszabb nyereményátadásos szervezésű. (És akkor még nem is beszéltem a szervizkupon fel nem használhatóságáról; mert nem fogom 60km-t tolni a bringát, ha baja van, hogy használni tudjam a kupont.))

Vagy azoknak is elég rosszul eshet, akiknek volt már olyan hét, hogy mindennap bringával mentek, viszont a következő két hétben annyi napot töltenek külföldön, hogy esélyük nincs 5 napot összehozni. :(

-messze még a vége-

Azok között is sorsolunk, akik régebben regisztráltak.
http://kerekparosklub.hu/bam/sorsolas_reszveteli_feltetelek

Igen, egy kicsit!Miért is a dupla esély?!

Ez egy kicsit rosszul eshet a régebben regisztráltaknak, csatlakozottaknak.