Miért jó tagnak lenni?

Befejeződött a tavaszi Bam! kampány, de ugye bringázol tovább?

Kedves Bamolók!

A kampány végéhez értünk, tegnap éjfélig lehetőség volt az utolsó kilométerek rögzítésére. Most elkezdjük feldolgozni a közel 9000 résztvevő és több mint 2200 cég adatait. Ez kis csapatunk jelentős idejét igénybe fogja venni, de nagyon igyekszünk, hogy a kampány végeredményeit mihamarabb veletek megoszthassuk!

De addig is:

  • A heti nyertesek utolsó alkalommal is kisorsolásra lerültek, nézd meg ITT, hogy köztük vagy-e Te vagy kollégád! Amennyiben igen, gratulálunk! (Ha nyertél, ne felejtsd el megnézni e-mailed. Ugyanis küldtünk neked benne egy regisztrációs, amit legkésőbb június 5-ig ki kell töltened!)
     
  • A kampányt teljesítők ígéretünk szerint szervizkuponra jogosultak. A szervizkupont az arra jogosultaknak jövő héten, június 10-től tesszük letölthetővé. A részleteket és a beváltási feltételeket itt találod
  • Az oklevelekkel kapcsolatban több kérdést is kaptunk. Az eddig megszokott módon az oklevelet az egyéni eredmények alapján mindenkinek névre szólóan nyomtatjuk, majd önkénteseink segítségével beborítékoljuk és postázzuk. A postázás június végére várható. A céges csapattagok esetében a vállalat vagy intézmény címére postázzuk - a Bam felelős nevére címezve. Oklevelekről ITT olvashatsz.

A kampányon kívüli kilométer rögzítésvel is van néhány tévhit. A Bam! honlap a Bamolók számára az év 365 napján elérhető, a kilométerek és alkategóriák ugyanúgy rögzíthetők. Kampány időszakban az történik, hogy egyrészről nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy csak a munkába megtett kilométereit rögzítse, a túl magas rögzített értékeket kiszűrjük, másrészről a kampány végeredményében csak az adott időszakban történt kilométerrögzítéseket vesszük figyelembe.

Tehát nem kell várni őszig vagy jövő tavaszig, az év 365 napján Bamolhatsz! :)

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Innen lehet a szervizkupont letölteni: http://kerekparosklub.hu/bam/szervizkupon_bevaltas

T. Szervezők!
Magam is szerettem volna letölteni a szervízkupont!!!
Vajon miért nem lehet?
Kérem mielőbbi válaszukat!
Köszi! Sáfri Sándor

Tisztelt Szervezők!

Minden teljesítőnek egy darab, nyomtatható, szigorúan sorszámozott szervizkupon letöltésére lesz lehetősége 2014. június 10-ét követően a Bam! honlapra történő belépés után.

Beléptem, nem találom.... kérek segítséget!

Köszönöm! Bokor László

Sziasztok!

Az oklevelet nem lehetne elektronikusan, letölthető formában eljuttatni a teljesítőknek? Ezzel sokat lehetne megspórolni. Aki akarja, kinyomtathatja, de én pl beszkennelem, és az elmentett cuccaim között vannak.

Szép napot: Kata

Kedves Kerékpárosklub!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék kilépni abból a csapatból, amibe beléptem. Próbáltam több módon, de mindig hibaüzenetet kaptam.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Kedves Kerékpárosklub!
Nekem ez a 3. kampányom. Télen-nyáron kerékpárral tekerek munkába. Viszont a munka után is használom még a biciklit. Lesz olyan kampány is, amivel 365 nap alatt naponta vezethetjük, hogy egész nap hány kilométert tekertünk? A bevásárlást is kerékpárral intézem és néha több boltban több felé. Kíváncsi lennék, hogy 1 évben összesen hány kilométert tekerek.
Üdv.:
Balogh Ildikó

Kedves Kerékpárosklub!

A férjemmel együtt a 2013-as tavaszi kampányban vettünk először részt, így nekünk ez volt a 3. kampányunk. Mi a kerékpárt szinte minden nap használjuk, nem kizárólagosan csak a munkába járásra. Eddig mi az összes megtett km-t a közlekedési naplóban rögzítettük, ennek segítségével azóta jobban nyomon tudjuk követni, hogy melyik napokon mennyit használtuk a kerékpárunkat.
Szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne valamilyen módon kettéválasztani a munkába járás km-eit az összes többitől ?
Mi pont arra szerettük volna használni a közlekedési naplót, hogy minden megtett km-t lássunk benne.
Esetleg a kampányok ne csak a munkába járásról szóljanak, hanem a kerékpárral történt közlekesésről....

Varga Csabáné

Kedves Kerékpárosklub!
Ez a 10. kampány amiben részt veszek, de ahogy írjátok is a cikkben, folyamatosan rögzítem a munkába tekeréseimet, immáron 5 éve, és reményeim szerint még nagyon sokáig. Ha nyugdíjas koromig tekerek, talán még az egyenlítő hossza is összejöhet. :)
Néhány fejlesztési javaslatom lenne a közlekedési naplóval kapcsolatban:
Valószínűleg impozáns adat lenne, főleg ha sokan rászoknak a 365 napos BAM-olásra, ha a kampány elindítása óta beregisztrált összes kilométer is megjelenne valahol a honlapon.
Szívesen venném ha a közlekedési naplóba regisztrált adatok letölthetőek lennének valamilyen formátumban, pl excelben.
Egy későbbi fejlesztési lehetőség talán, mivel ez lehet már nagyobb kapacitást igényel, hogyha lehetőség lenne nem csak a kilométereket, hanem a konkrét útvonalakat is regisztrálni, akkor egy összesített térképen érdekes információkhoz lehetne jutni.
Nagyon köszönöm, ha megfontoljátok a javaslataimat és a sok-sok elvégzett feladat mellett egyszer erre is jut majd kapacitás.
Sok sikert a munkátokhoz! Hajrá MK! :)
egy tag