Miért jó tagnak lenni?

Most lépj be, hosszabbíts vagy vegyél ajándékba tagságot és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét!

Ajándékozd meg magad és szeretteidet: most lépj be Kerékpárosklub tagnak vagy ajándékozz tagságot Karácsonyra és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét! (az akció december 12-ig érvényes)
 
A Kerékpárosklub a legnagyobb hazai szakmai szervezetként mindent megtesz, hogy hitelesen és kiemelkedő színvonalon képviselje a kerékpárosok érdekeit és elősegítse településeink élhetőbbé tételét.
Ennél sokkal több ügyet szeretnénk még sikerre vinni, függetlenségünk és hitelességünk elsődleges forrása pedig a Te támogatásod.

Tagjaink azon túl, hogy a legnagyobb magyarországi szervezet munkáját segítik, a legnagyobb aktív kerékpáros közösségnek is részévé válnak, és alábbi szolgáltatásaink is megilletik őket:

 • 25 % kedvezmény vasúti kerékpárjegyre
 • 5-50 %-os klubkártya kedvezmények (EDC és Magyar Kerékpárosklub elfogadóhelyeken, pl. szálláshelyek, szervízek - melyek listája folyamatosan bővül)
 • érdekvédelem, szakmai tanácsadás
 • ingyenes jogsegélyszolgálat. Tovább.
 • kedvezményes bankszámlacsomag. Tovább.
 • a tagsághoz választható még baleset- és felelősségbiztosítás. Tovább
 

 
Ezeket sorsoljuk ki 2014. december 16-án:
 

 

13 db Critical Mass póló

(A készlet függvényében: 8 női és 5 férfi szabású póló, különféle színekben és méretben)

 

 

2 db Bigo bringás táska: a színt majd a nyertesek választhatják ki.

5 az egyben: táska, esőponcsó, gyermekhordozó, piknikpléd. Kettő vagy több össze-cipzározásával bővíthető. 

 

4 db Bam! Bringázz a munkába! póló

Ha ezt viseled, büszkén hirdetheted, hogy te is természetesen bringázol a munkába.

 

 

 

 

 

 

2 db MakaiBetti női bringás divatpulcsi.

Hosszított ujj zsepi tartó zsebbel. Hosszított hát, hogy ne csússzon fel. A csőkapucni lehúzva sál: nem lobog a hátadon menet közben. Ha felteszed, nem fordul bele a fejed, amikor hátranézel. A lehúzható mandzsetta jól védi a kézfejed, miközben markolod a kormányt. A nyertes választhat színt és a pulcsit a tervező egyedi méretre készíti majd el december folyamán.

 

 

4 db 5 ezer forintos Decathlon vásárlási utalvány

 

 

 

 

5 db állítható méretű BRINGÁS Vadjutka gyűrű

 

 

20 db 2015-ös 360fokbringa falinaptár, melyen a 2011 óta világkörüli úton bicikliző nászutasok, Árpi és Zita legjobb fotóit láthatjátok. A tavalyi falinaptárt alább nézheted meg. 

 

 

 

 


Az akció feltételei:

 • Az akció ideje 2014. november 20 - december 12. (a tagsági díjnak ez alatt az idő alatt kell hozzánk megérkeznie)
 • A sorsolást 2014. december 16-án tartjuk. A nyerteseket emailben értesítjük, a nyertesek listáját honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. 
 • A nyereményeket irodánkban lehet majd átvenni. Indokolt esetben a nyereményátvétel módja lehet külön megállapodás tárgya is. Erről a nyertesekkel külön egyeztetünk.
 • Az ajánlat hosszabbítók és új tagok esetében is érvényes (Ha csak hónapok múlva jár le a tagságod, akkor is érdemes már most hosszabbítanod, hiszen a fordulónaphoz képest számoljuk az újabb 1 év érvényességet.)
 • Akkor is nyerhetsz, ha másnak veszel tagságot ajándékba - mondjuk Mikulásra vagy Karácsonyra. A tagság 2015. január 1-től 2015. december 31-ig lesz érvényes. Az ajándékot egy díszes borítékban, kísérőlevéllel postázzuk címedre vagy közvetlenül a kedvezményezett címére. Minden tudnivaló az ajándékozásról itt

Hogyan lehetek tag? Olvasd el.

Éves tagsági díjak itt.
 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Köszi mindenkinek aki a felajánlásával segített. Nagyon sokan léptek be, és a működésünkhöz nagy szükség van a bringások támogatására.