Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Megtartottuk a II. MK TAGnapot is

Csoportok:

A múltkorinál is nagyobb érdeklődés övezte a szeptember 10-én megrendezésre került 2. MK Tagnapot. A program ezúttal is hasonló volt: reggel 9-kor nekiláttunk a Szilas-patak melletti KRESZ-pálya takarításának. Folytattuk a szegélyek megtisztítását a gaztól, levágtuk a még megmaradt belógó ágakat.

Tucatnyi dolgos tag végezte a munkát, többeket feleségük, gyerekeik kísértek – így kialakult egy kisebb „játszósarok” is a fűben. A nagyobb létszám miatt gyorsabban is végeztünk: már 1 órakor befejeztük az egész pályát.

 

Ebédelni ismét az Attila utcába mentünk, ezúttal elnökünk, László János készített nekünk lecsót, amit hamar mind megettünk, a későn jövők már csak a bográcsot tunkolhatták.

Az ebédre még többen kilátogattak hozzánk, a finom lecsó mellett elsősorban azért, hogy a VOCA projektről beszélgessünk pár szót. János ismertette a programot, a jelentkezésre majd később kerül sor.

 

Ismét jó hangulatban, eredményes munkával töltöttük a napot. A pálya ránk eső része kész, most már az önkormányzat, illetve támogatók segítségét várjuk a további szépítéshez, felújításhoz.

 

Az elvégzett munka után büszkén körbejártuk a pályát:

 

Az esemény galériáját ide kattintva nézhetitek meg.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Kösz a beszámolót és a képeket!