Miért jó tagnak lenni?

Bringázható Lánchidat! - matricaosztás és aláírásgyűjtés a felvonulás előtt

A Lánchidat a közeljövőben felújítják, és mi azt szeretnénk, hogy a busz- és biciklis közlekedés előtérbe helyezésével átjárhatóbb legyen Budapest egyik leghíresebb jelképe és legrégebbi dunai hídja.

Aláírásgyűjtésbe kezdtünk, és október 11-én biciklis felvonulást rendezünk (facebook esemény) a hídon. A hídról szóló javaslatunkat itt olvashatod.

Hogy tudsz segíteni, hogy megmutassuk a híd átjárhatóságának igényét?

Segíts az aláírásgyűjtésben és matricaosztásban!

Van több száz aláírásgyűjtő-ívünk, amik arra várnak, hogy megteljenek a Lánchidat használók neveivel és van még ennél is több matricánk, amik a vasárnapi felvonulás hírét terjesztik. Ezeket kéne eljuttatni a hídon és környékén bringázókhoz.

Másfél hét alatt 2500 aláírást gyűjtöttünk, de szeretnénk ennek többszörösét összehozni!

Arra szeretnénk megkérni, hogy ha van egy órád a hét valamelyik napján, akkor egyedül vagy barátokkal gyere ki segíteni!
Elsősorban a Lánchíd két végénél, a járdán és úton közlekedők közt, de az oda vezető útvonalak kereszteződéseiben megállók közt van szükségünk önkéntesekre.

Azt is megköszönjük, ha vendéglátóhelyeken, vagy bringaszervizekben teszel ki íveket és utána elhozod őket nekünk.

Nem érsz rá az utcán segíteni? Oszd meg a petíció linkjét!

Írd be kommentbe, mikor és hova tudsz kimenni osztani és gyűjteni, vagy jelentkezz az ibikebudapest [kukac] kerekparosklub.hu címen! Az alábbi órarendben írjuk, hogy ki mit vállalt, hogy ne legyenek átfedések a jelentkezők között.

Aláírásgyűjtő íveket és matricákat a Magyar Kerékpárosklub irodájában tudsz szerezni hétfőtől péntekig 10-16:00 között. Cím: XIII. ker. Kárpát u. 48.

(és a facebook ismerőseidet meghívtad már az eseményre?)

 

2015. október 5. hétfő
 

2015. október 6. kedd

Nemes Viktória - Lánchíd pesti hídfő 17:30-18:30


2015. október 7. szerda

Nemes Viktória - Lánchíd pesti hídfő 17:30-18:30


2015. október 8. csütörtök


2015. október 9. péntek


2015. október 10. szombat

 


 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Meg kellene tolni az ügyet nem-bringás vonalon is (hiszen amit szeretnénk, az nem csak a kerékpárral közlekedőknek lenne jó). A nem-bringás ismerősöknek pl kapásból azzal szoktam indítani: "aláírtad már, hogy buszsáv legyen a Lánchídon?" - szerintem így hatékonyabb, szélesebb tömegeket lehetne elérni.