Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

I bike Budapest matricaosztás - terjeszd velünk a felvonulás hírét!

ELHALASZTVA!

Olyan hamar csinálunk bringás várost Budapestből, amilyen sokan az I bike Budapest felvonuláson leszünk. És annyian leszünk a felvonuláson, amilyen sokan hallanak róla. A lehető legtöbb emberhez el kell jutnunk. Ennek egyik legjobb módja a forgalmas bringás útvonalakon és nagyobb eseményeken történő matricaosztás. Segíts terjeszteni az esemény hírét!

A matricaosztás lényege, hogy bringások közt népszerű helyeken, csomópontokban, piros lámpáknál, eseményeken adunk a bringázók kezébe olyan matricát, amit zsebre tudnak tenni, vagy egyből a bringájukra ragasztani, és aminek a hátoldalán egyébként minden fontos infó le van írva.

Az alábbi matricaosztó naptárban felsoroltuk a felvonulás előtti napokat. Ami tőled kérünk, hogy add a nevedet, a helyszínt és a tól-ig időpontját annak, amikor osztani tudsz.

Vállalj el egy vagy több időpontot és helyszínt egyedül vagy a barátaiddal, vedd elő a mosolyod, és biztos örülni fognak neked!

Jelentkezni tudsz:

Itt egy példa, hogyan írd be magad:

2020. március 32. hétfő
Andrássy út- Bajcsy Zsilinszky út sarok (bicikliút lámpánál) 16:00 - 18:00: Bájker Béla és Montis Mari
Szent Gellért tér (bicikliút lámpájánál) 17:00-18:00:
 Lelkes Lilla és Bringás Balázs
Jászai Mari tér (bicikliút lámpája): 16:30-18:00: Libakergetős Lali

Ha nem írod be a dátumot + időpontot és/vagy helyszínt, akkor nem tudunk matricát adni.


Matricát itt tudsz szerezni:

I bike Budapest matrica- és plakátosztó gyűlés + filmvetítés:

Magyar Kerékpárosklub iroda: XIII. Kárpát utca 48. munkanap 9:30-17:30 (Március 25-től)

Hajtás Pajtás iroda: VII. Király utca 83. munkanap 9:00-18:00 (Március 25-től)

Ezeken a helyeken a nevedet és az órarendben lévő helyszínedet bemondva fogsz kapni egy csomag matricát.

Plakátozást itt tudsz vállalni.

Letölthető, otthon nyomtatható matricákat és plakátokat itt találsz.

Amit kérünk:

Te képviseled az I Bike Budapestet, ezért nagyon fontos, hogy légy kedves, és ne nyomulj túlságosan. Kérdezd meg adhatsz-e matricát, hallottak-e róla, majd köszönd meg, ha elveszik. De ezt úgysem kell mondanunk:)

Ha csak magadnak szeretnél matricát, akkor ne itt jelentkezz. A saját bringádra tudsz szerezni az órarendben felírt emberektől.

Ha valami miatt a bevállalt időpontban mégsem tudsz kimenni, vállalj másikat (szólj, és átírunk), vagy hozd vissza a matricákat, hogy másnak is jusson.

A felvonulás előtti héten nézd át a zsebeidet, nem maradt-e véletlenül pár darab! Oszd el azt is, vagy tedd be parkoló bringák lakatai alá!

Egyes napokhoz beírtunk ajánlott rendezvényeket, amiket érdemes elvállalni. Ha neked is eszedbe jut ilyen (nem feltétlenül "bringás" esemény, de ahova sokan mennek biciklivel), akkor javasold nyugodtan!

Osztogathatsz egyedül is, de barátokkal szórakoztatóbb.

Az is jó megoldás, ha parkoló bringák lakatai alá, csomagtartójába tűzöl (nem ragasztasz!) matricát. Ez út közben is intézhető, de érdemes ott csinálni, ahol sok bicikli parkol.

Bubi bringákra és állomásokra ne tegyetek.

Köszönjük a segítséget, hajrá!

Hogy segítheted még a felvonulást?


A naptár:

 

 


 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!