Miért jó tagnak lenni?

I Bike Budapest pólók kaphatóak!

Címkék:

Megérkeztek az I Bike Budapest pólók!


FRISSÍTÉS: Már az első nap, kedden estére elfogytak a férfi fekete L és XL méretű pólók. Minden másból van még. Fogunk utánpótlást rendelni azokból, amik elfogynak, de csak a felvonulás befutóján juthattok hozzájuk legközelebb. Ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel riadóhírlevelünkre!

FRISSÍTÉS 2: Már csak a következő méretekben van póló:
ffi: fekete/fehér S, M, 3XL
női: fehér XS, fefete/fehér XS, M, L, XL
Ami elfogy, az csak a felvonuláson lesz a legközelebb.

FRISSÍTÉS 3: Április 24-én 9:30 és 18:00 között a Magyar Kerékpárosklub irodában újra kaphatóak a pólók! Ezután már csak a felvonulás céljában, a margitszigeti Nagyréten találod majd meg őket. Ha ott elfogy, az email-címed felírásával regisztrálhatsz majd a következő eresztésre! Ráadásul most gyerekméretet is rendeltünk:)

Fehér és fekete, férfi és női pólót rendeltünk minden méretben, de nincs túl sok, úgyhogy siessetek!

Egy pólót minimum 2000 Ft adományért cserébe tudunk adni, mellyel a felvonulás megrendezését és további akciók szervezését támogathatod.

Pólókat a Magyar Kerékpárosklub irodájában (XIII. Kárpát u. 48.) lehet szerezni ezen a héten keddtől péntekig. Ezután legközelebb csak a felvonulás befutóján, a Margitszigeten lehet majd kapni.

A Kerékpárosklub irodája ezen a héten kivételesen hosszabbított nyitvatartással dolgozik, hogy munkaidő előtt-után is tudjatok jönni a pólókért:

  • április 14-én kedden és 15-én szerdán 7:30-18:00
  • április 16-án csütörtökön és 17-én pénteken 9:30-18:00

Amikor még lesz póló:

  • április 24-én pénteken 9:30-18:00 között
  • a felvonulás céljában, a margitszigeti Nagyréten


Kérjük, amennyire tudtok, pontos összeggel érkezzetek! Fizetni csak a helyszínen, készpénzben lehet.

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!