Miért jó tagnak lenni?

Bringás kezdeményezések az I Bike Budapest céljában

Címkék:

FRISSÍTÉS:

Akik a Kerékpárosklub mellett ott lesznek:

  • Budapest Bike Maffia: becsületkasszás szendvicsek és limonádék, a befolyó összeget jótékony célra fordítják
  • Cargonomia: teherbicikli simogató és lassúsági verseny
  • Tweed Run: '20-as évek két keréken
  • Sziszke - Szigetszentmiklósi bringások

****

Az I Bike Budapest végén, a margitszigeti Nagyréten lesz kb. másfél óra a menet elejének beérkezése és a bringaemelés között. A Magyar Kerékpárosklub ott lesz (I Bike Budapest pólókat is lehet majd nálunk kapni), de szeretnénk bővíteni a kört és lehetőséget nyújtani más pesti bringás szervezeteknek is a pikniken.

Nonprofit, nem kereskedelmi célú bringás kezdeményezések jelentkezését várjuk. Olyanokat, akik a felvonulás szabályait tiszteletben tartva (különös tekintettel a kereskedelmi tevékenység és a nem biciklizéssel kapcsolatos politikai tevékenység tilalmára) szeretnének megismerkedni a közönséggel és hozzáadnának az eseményhez.

Jelentkezni április 21-ig lehet, ez alapján rajzolunk majd egy térképet, amin bejelöljük, hol tudtunk helyet biztosítani a réten.

Jelentkezni az ibikebudapest [kukac] kerekparosklub [pont] hu címen lehet rövid leírással és elérhetőségekkel. Elbíráljuk a jelentkezéseket és amint tudunk, válaszolunk.
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!