Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Köszönjük az idei 1% felajánlásaitokat!

A Magyar Kerékpárosklubnál azért dolgozunk, hogy minél többen, minél jobb körülmények közt tudjatok bringával menni munkába, iskolába, kikapcsolódni, randizni, vagy csak a sarki boltba. Munkánknak is köszönhető, hogy egyre több új fejlesztés segíti a kerékpározást Soprontól Debrecenig, Szegedtől Zebegényig.

Nem állami forrásokra, vagy szponzorokra alapozzuk a működésünket, hanem azok segítik a munkánkat, akikért dolgozunk. Így tudunk a legélesebb helyzetekben is függetlenek és szakmaiak maradni. A Kerékpárosklub költségvetésének jelenleg kb. ¾-ét Ti adtátok össze, amiért nagyon hálásak vagyunk! Szeretnénk tovább növelni ezt az arányt.

Támogatásotok biztosítja a klub költségvetésének fenntarthatóságát, segítségetek nélkül vagy munkánkból, vagy a függetlenségünkből és szakmaiságunkból kéne visszanyesni. Egyiket sem szeretnénk, mert egyre nagyobb szükség van a bringás civil érdekképviseletre. A növekvő kerékpáros tömeg egyre több beruházást hoz maga után, amik nagy lehetőséget, de egyben nagy buktát is jelenthetnek. Szeretnénk ott lenni a szabályok megalkotásától az aszfaltozásig.

Tervező- és tárgyalóasztaloknál, fesztiválokon, utcai akciókon, kampányok során igyekszünk jobbá tenni a bringás mindennapokat. Jó dolgok esetén ünneplünk, máskor demonstratívabb hangulatú tömegrendezvényeket szervezünk. Minden fronton próbáljuk formálni a városlakók, döntéshozók és tervezők szemléletét.

Több feladatunk van, és ez személyzeti változásokkal is jár. Most épp új mérnököt keresünk. 1%-os támogatásotok nélkül ez nem lenne lehetséges.

Nagyon sok dolgunk van még hátra, miközben továbbra is meg kell oldanunk többek közt a klub informatikai hátterének, és területi szervezeteinek fejlesztését is. Kérjük, támogasd év közben is a Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját tagságoddal, és gondolj ránk a 2017-es 1%-odnál is!

Munkánkról itt olvashatsz bővebben.
 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!