Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Megalakult a dél-pesti területi szervezet

Csoportok:

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
Nos, 12-ére szerveződik ez: http://kerekparosklub.hu/2008-07-05-en-szombat-mk-ep-kirandulas-kisoroszira-gyere-te-is vagy te konkrétan vmilyen dél-pesti akcióra gondoltál? az a hétvége még nem tudom, hogy lesz, majd meglátjuk. jó tekerést az Őrségben!
Mi akkor az Őrségben tekerünk...ellenben 12.-én benne lennénk valami túrában. Sofie
Sziasztok! Ezen a hétvégén, júli 5-én (szombat) van kapacitás egy kis tekerésre? Lehetne mini túra, vagy általános terepszemle, néhány órában.
csütörtökön rögtön az ülés után bementem a társaskörbe a kós károly téren, illetve mentem volna, mert a wte is akkor ülésezett, szóval ha wekerlén akarunk gyűlni, akkor a csütörtök valószínüleg nem lesz jó. más nap ügyében még nem sikerült beszélnem velük.
Könyörgöm ne csütörtökre tegyétek, akkor soha nem tudok ott lenni. hétfő (minden hó 2. hétfő MK-ÉP) és péntek jó csak nekem. Persze csak ha számítotok rám.
Hát, úgy néz ki, ebből a hétvégéből nem lesz semmi (illetve én privát azért lehet csinálok vmit), mert senki nem ér rá, viszont amint lesz időpont felteszem ide is meg CM-re is.
sajnos nem tudtam ott lenni az alakulón (XIX. ker. képviseletében), és az elkövetkező hétvégék sem szabadok...illetve ha mégis, akkor csatlakozom!
a túrázás pl tök jó ötlet! gyertek ki a millire, elsznek egész napos mókák. még tanács: fontos, hogy folyamatosan követhető legyen, hogy épp mivel foglalkoztok, min gondolkodtok: netes jelenlét cm-en, mk odlalon nagyon fontos. azért is, hogy lássák az emberek mi van, így jöhetnek majd az új tagok! * http://kerekparosklub.hu/eszak-pest www.criticalmass.hu/lakat
A Millire jöttök, ugye?
Ide is beírom, hátha itt olvassa valaki: Mit szólnátok, hogy segítendő, hogy összerázódjunk, szerveznénk egy dél irányú csapatépítő túrát jövő szombaton (júni 21.)? A CM túra levlistán is meg lehetne hirdetni, és persze nem csak tagok jöhetnének. Nos?
hajrá dél-pest!!!! www.criticalmass.hu/lakat