Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Meghívó az MK Dél-Pest csepeli találkozójára

Csoportok:

Sziasztok!

Szombat okt 23-án 14 órára szervezünk egy főleg csepeli ügyekkel kapcsolatos gyűlést. Nem csak csepelieket, mindenkit szívesen várunk akiket érdekel a kerület, vagy csak a dél-pesti csapat.

Megbeszélhetnénk, hol tartunk, milyen problémák megoldásában tudunk segíteni és mikor találkozunk legközelebb, stb.

A helyszín Csepel-Királyerdő, a pontos címet tőlem (del-pest@kerekparosklub.hu), vagy a házigazdától (kessel_martin kukac yahoo pont de) tudjátok meg. Kerékpárokat a kertben lehet majd tárolni.

A gyűlés után egy fakultatív, fénykép- és élménygyűjtő bejárás lesz részemről egy könnyen használható csepelen átvezető útvonalon (Erzsébet vagy a Lágymányos híd felé).

Üdv

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
Üdv, http://kozlekedeskft.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=92%3Aegyuettmkoedesi-megallapodas-a-koezlekedes-kft-es-a-magyar-kerekparosklub-koezoett&catid=21%3Ahirek&lang=hu Erre hivatkozva egyből lehetne üzenni az irodának az ügyben.
Nos az első észrevétel, hogy a járda ne legyen térkő, mert senki nem fog járni rajta. Megnéztem én is, bár én azt hittem benne van a Weiss Manfréd is, hát csak az eleje és nem is a legzűrösebb része, így arra még várhatunk. Mindenesetre ezen a térképen pl. be lehetne rajzolni az Ady E. u. kereszteződésben a "sávelhúzást", amit kigondoltunk, illetve Kiss J. Alt. u-oltói A. u.-i egyirányúsítás feloldását bringások számára. Azt hiszem más nincsmost. Közlekedésileg nem értek hozzá, és én nem is nagyon fogom használni ezt a szakaszt, minthogy engem a Kossuth Lajos rádob a Weiss Manfrédra ott, ahol ennek a térpéknek vége. Gondolkozom, hogy kinek jó a gerincút melletti bringaút, merthogy arra lakások nincsenek, a Kossuth Lajos utcán meg lesz kerékpársáv egészen a hév végállomásig, (ha nem lesz, akkor sem kerülnék arra felé), futároknak elvileg gyors Szigethalom felé, de ők meg az úton mennek, szal kicsit pazarlásnak tűnik egymás mellett két főúton két bringainfra, de szavazzátok meg.
Üdv mindenki! Nagyon szeretném megkérni az MK hozzáértő embereit, hogy vizsgálják meg legyenek drágák a küldött tervet, és ahol az eltér az eredeti, MK által jóváhagyott tervtől, ott jelölje meg és nagyon sebesen kezdje el az illetékes szerv felé nyomni a változtatási igényt, mert félő, hogy holnap kivonulnak a munkagépekkel, akkor aztán cseszhetjük a következő negyven évre. Ha elmondjátok nekem emberi nyelven, mik a hibák, innen is azonnal megkezdem a támadást az önkormi felé. Köszönöm!!!
Köszi, érdekes! Nem szakértői szemmel belenéztem, ezeket találtam: - 2009 szeptemberi a tulajdonság adatok szerint. Csak a Posztógyár utcáig mutatja a rajzot, a többi későbbi ütemben lesz megépítve? - valóban van jelölve kerékpárút végig az út mellett - a zajvédő falon kívülre esően. A jelmagyarázat szerint aszfaltos burkolattal, ez önmagában pozitív :) Viszont végig járda is van jelölve közvetlen mellette, félő hogy gyalog-kerékpárút lesz, és nem lesz jól láthatóan elválasztva. - szaggatottan ugyan, de jelölve van rajta a Szikratávírót megkerülő bringaút, ami a Kossuth-ra visszatérve közvetlen a szűkített járda mellé ér, így ez sanszosan gyalog-kerékpárút lesz, várhatóan sok-sok iskolással :( - a legészakibb vasúti sínt erősen nem derékszögben veszi a kerékpárút - ez így balesetveszélyes lesz! - a Posztógyár/Petőfi utca sarkon nincs jelölve átvezetés a kerékpárút számára. Figyelemfelhívó táblák az autósok számára is hiányoznak innen.
Megvolt a gyűlés és nagyon jó ötletek születtek! https://docs.google.com/fileview?id=1RfXNDqwfNFBbYxVTuJm00bzReAgo1o4M8uID0O6xU0vHgVY566AXA4pB_Mo0&hl=en Itt elérhető a gerincút terve, javasolnám az MK szakértői bizottság figyelmébe, én sajnos még nem tudom, mikor tudom átrágni magam rajta, de jó lenne mielőbb. Üdv