Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Megnéztük, lefotóztuk, felmértük - első belvárosi megmozdulás

Csoportok:

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
Ezt irta a VIII. kerületi jegyző a felvetésre, miszerint foglalkoznak-e a kerékpár támaszok elhelyezésének ötletéve: "Kerékpár tároló létesítését a Józsefvárosi Önkormányzat elé a járdára a Fővárosi Önkormányzat engedélyezte, ennek felszerelése folyamatban van. Vagyonkezelési Osztály előterjesztést készít az illetékes bizottság felé az igény és lehetőség szerinti helyszínek megjelölésével kerékpár tárolók kialakítására." Esetleg lehetne nekik segiteni.
Pompás megoldás. Le kellen zárni az összes utat, ahol az autók benn szoktat ragadni a kereszteződésben.
mert az onnan jövők a körút sávjain ált beragatak keresztbe, sokszor a villamos sínen is. egy időben rendőröket vezényeltek ki, de úgy látszik úgy sem működött....
természetesen, csak a bringásoknak szeretnék, hogy ne kelljen a feltekerni a hídra. egyet értek Bocival, sztem is, amilyen hosszú 1-1 lámpaváltás, simán az erről és arról jövő bringások is el tudnak menni
Aki kíváncsi maradt, az itt bővebben olvashat a bejárás részleteiről. A céges proxy nem engedi megnyitni az oldalt, szerinte az egy mp3 site. Nem lehetne ide felrakni?
Amúgy miért lett lezárva ott a fordulási lehetőség? Mentesíteni akarják vele a Margít hidat?
bár ütik egymást, de szerintm ez bringsoknál nem lehet gond. hisz nem egymást követő dobozokről van szó, meg nincs is akkora bringás forgalom abba a 2 irányban. Boci ---------- ...akrat icob, icoB 3:-O Én hajtom a biciklit, a bicikli hajt engem.
Szerintem ez a kettő éppen üti egymást! Külön lámpaciklust biztos nem akarnak berakni, és ez a két irány keresztezi egymást*. Amúgy a Váci-Bajcsy csak bringásoknak lenne, ugye? Nem kéne még több sávon engedni az autókat a belváros felé! *(Bringasávok közt én még el tudnám képzelni ezt előzékenységi alapon, de a döntéshozókról nem hiszem)
ott tervben van, hogy a váciról lehessen jönni egyenest a bajcsyra, pont mert le lett zárva a balra nagyívben kanyarodók elől de ha ezt sikerül elérni, valszeg azt is, hogy a bringások előtt megnyissák :)
én szeretném kérni, hogy a nyugati felüljáró alatti betontömbös lezáráson átmenni ne legyen illegál a bicikliseknek! nem miattunk zárták le... * http://kerekparosklub.hu/eszak-pest www.criticalmass.hu/lakat