Miért jó tagnak lenni?

Rákos-patak menti bringaút átadása (XVII.ker)

Csoportok:

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
Ez nálam ma landolt az RSS feed-ben. Még csak 3 hetes hír. De persze jobb későn, mint soha...
megnéztem a gyalogkerékpárutat. Ha valaki nem a közelben lakik elég körülményes odajutni. Nagyon sok embert láttam rajta főként fiatal és néhány idősebb kerékpárost. családokat... pedig már sötétedett. Kiváló, hogy nem térkő van kerekek alatt.
A kutyákhoz tegnap volt szerencsém Most indulunk megint, hátha mos el is jutunk a kerékpárúthoz.
Nem csak állítólag, tényleg ott az út :) A belváros felől a Keresztúri-Pesti út felől érdemes jönni vagy a Veress Péteren a Bökényföldin vagy a Vidám vásár utcán a Cinkotai útig, de mindhárom variáció elég forgalmas. A kertek alatt, földutakon pedig tényleg a fent leírt állapotokkal illetve néha egy falka kóbor kutyával lehet találkozni.
itt a térkép: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=111449324008976692648.00048921b217f8addb18a a kék vonal (és a nem a POI) a kerékpárút. Állítólag, mert ma eltekertünk volna arra, de a földutat valószínüleg túl korán meguntuk, meg azt hittem közelebb van. Szóval, ha arra jársz és nem szereted a munkagépek által gödrösre, és sárosra taposott utakat akkor szerintem a Pesti úton menj a Cinkotaiig (valaki irja meg, ha az az út nem jó, én még nem jártam arra, és lehet nem is igy hívják, de a térkép magáért beszél üdv.
Gratulálok!! :)) Tudnátok egy térképet mellékelni, hogy melyik útról van szó? Köszike!