Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Szervezetfejlesztésre gyűltek össze a Kerékpárosklub helyi csoportjai

Szombaton a Magyar Kerékpárosklub 28 területi szervezeti vezetője és aktivistája a klub elnökségével és irodai munkatársaival egy egész napos szervezetfejlesztő programra jött össze a Szimpla Kertben.

A tavaly februári tapasztalatok alapján idén is megtartottuk területi szervezeteink találkozóját, melynek célja országos hálózatunk munkájának fejlesztése, csapatépítés, tevékenységeink hatékonyabbá tétele volt. Az egész napos műhelymunkából és vasárnapi bringás városnézésből álló programon Székesfehérvár, Dunaújváros, Pécs, Szeged, Paks-Szekszárd, Gödöllő, Győr, Balaton, Észak-Pest, Kelet-Pest, Észak-Buda, Dél-Pest, Dél-Buda, Budapest Belváros területi aktivistái és vezetői, valamint a klub elnöksége és irodai munkatársai vettek részt.

A nap első felét egy inspiratív, hasznos és gondolatébresztő szervezetfejlesztési workshop-pal indítottuk a Mozaik Hub-ot képviselő Cernov Mircea vezetésével. Minden civil szervezetnek ajánljuk ingyenes képzéseiket!

A délután során Kürti Gábor a klub elnöke számolt be a 2016-os évről és idei terveinkről, majd a közlekedési munkacsoport tagjaival tartottunk beszélgetést a közlekedésszakmai munkáról, a területi szervezeti igények és az irodai munka összehangolásának lehetőségeiről. Szó volt még az idei 1% kampány terveiről, helyi szervezeteink már most kaptak egy csomó szóróanyagot, melyek terjesztésében számítunk a tagjaink, támogatóink, szimpatizánsaink segítségére!

A találkozó nem jöhetett volna létre a Szimpla Kert és a Mozaik Hub támogatása nélkül. Köszönjük a helyszín felajánlását, illetve a workshop-ot! Külön köszönjük a részvételt mindenkinek, reméljük, hogy év közben is többször tudunk találkozni! A szervezésben nyújtott segítségért köszönet Szanyi Gergely elnökségi tagnak, Varga Andi rendezvényszervezőnknek, a vasárnapi túrát vezető Erdős Zolinak és a helyszínt biztosító Liptay Orsinak.


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?
Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!