Miért jó tagnak lenni?

Tagokat vár a Dél-Pesti csapat

Csoportok:

Friss (2010.08.10):

Előreláthatólag 18-án este tartjuk második alakuló gyűlésünket. Mindenkit szeretettel várunk. Részletek később itt, illetve a levelezőlistán, amire a már ismert elérhetőségeken lehet jelentkezni.

------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

visszaköltöztem Csepelre, így szívesen felvenném a csapatépítés elejtett fonalát. Sajnos a weboldal még mindig nem lett kész. Addig is türelmeteket kérem, csak emberből vagyok, megfelelő előkészítés nélkül én sem tudok fejest ugrani a munkába.

Üdv, Beatrix

Sziasztok,
Kis közösségépítést szeretnénk végezni, hamár úgyis a gép előtt van mindenki.
Készítettünk egy weblapot: http://sites.google.com/site/mkdelpest/.
A levlistára továbbra is Erdős Zoltánnál lehet jelentkezni feliratkozásra e-mail címeddel,
és egy skype-beszélgetésünk van, a bekapcsolódáshoz a fenti e-mailre írjatok egy kérést a skype-névvel.

Akinek bármi gondja, baja van, itt jelezze, rögzítjük, intézkedünk.
Emellett nagy segítség lenne a kerületekből egy-egy ember, aki figyelné a helyi sajtót, és beküldené a bringás cikkeket linkekkel. Sok gondunk van az önkormányzatokkal, és néha róluk is lehet érdekes infókat találni a neten (pl: Hírek) ezeket is várjuk, hátha hatékonyabbak leszünk, és talán számolnak velünk a jövőben.

Gyertek és maradjatok is velünk.

Köszi mindenkinek. Alterego

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
A 2008 novemberi helyzetet én most nem elemezgetném, mivel nálunk speciel 90% hogy fideszes vezetés lesz az év végére, mind a vagyonkezelő, mind az önkormányzat gárdája egy az egyben le fog cserélődni, így nem kergetnék addig illúziókat bárminek a megvalósulásával kapcsolatban.
A tanulmány elkészült, sok javaslatunkat figyelembe vették, én személyesen egyeztettem a tervezővel. Annak idején (2008. november) erről beszámoltam a listán is, csak akkor talán még nem voltál rajta. A koncepciótervben van egy tervezett ütemezés, de ez kötelezettséget nem jelent, jól látod... Ettől függetlenül persze jó lenne számon kérni rajtuk a koncepció végrehajtását folyamatosan.
Kedves MK, ha lenne a részünket érintő hír, kérlek szépen Benneteket, osszátok meg itt velünk. Köszönjük. Ezzel kapcsolatosan tudok valahol érdeklődni, hogy mi mikor valósul meg? Vagy ez nem jelent elkötelezettséget? http://www.csepel.hu/static/e-dok/File/TESTULETI_ANYAGOK/2008/0515/140-08kerekparut.pdf
Sziasztok, várjuk a honlap elkészültét, addig nem tudunk semmit tenni.
Küldtem!
Küldenél még egy levelet? Akkor épp nem működött az átirányítás.
Él meg egyáltalán a del-pest@kerekparosklub.hu? 11-én írtam rá levelet hogy tegyetek fel a levlistára, de semmi válasz...
Van egy saját címük: del-pest@kerekparosklub.hu Ha tagként az adatlapodon bejelölöd, hogy a dél-pesti Tsz. tagja szeretnél lenni, akkor fel is kerülsz a levlistájukra, remélem. De a legjobb, ha az éppen előtted író Alteregó-nak írsz, meg talán már lát is téged itt, mert Ő próbálja éppen gatyába rázni a területet.
Sziasztok! Tennap ota vagyok itt, mondhatni vadiuj MK-tag, de regi cmponthu olvaso es mindennapos bicajos. Csepeli lakos napi minusz masfel ora szabadidovel. Lofralok az oldalon keresztbe-kasul, meg nemigen ertem hogy mi hogyan van, de a del-pesti tagtoborzas valszeg temaba vago nekem is. Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a csepeliekkel - kornyekbeliekkel? Eddig nem talaltam semmi elerhetoseg-listafelet, vagy barmit amin elindulhatnek az elszigeteltsegbol.. Szoval adjatok tanacsot lecci aztan kezdjunk el valamit csinalni mielott lecsillapodik a bosszusag altal felkorbacsolt tettrekeszsegem.. udv, gergo
Elájultam, miket tud a google weblapkészítője. :))))
Piárban már erősek vagyunk - ebben neked nagy részed van. :-) Kanuni Suleyman Sultan