Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Indul a tavaszi tagsági akciónk garantált I Bike Budapest ajándékkal és 22 értékes nyereménnyel!

Lépj be, vagy hosszabbítsd meg tagságod 2017 április 27. és május 26. között és garantált I bike Budapest pólóval és további nyereményekkel ajándékozunk meg! A fődíj egy Badcat bringa, a 22 nyeremény között utazások, fesztiválbelépő, bringás kiegészítők,ruhák és szolgáltatások vannak.

Kedves Bringás Barátunk!

Idén is szeretnék megköszönni mindenkinek a bringás ügy támogatását. Ismét ajándék akciót rendezünk, amiben minden új befizető és minden, tagságát az akció ideje alatt meghosszabbító Kerékpárosklub tag részt vesz.

Az akció április 27. és május 26. között tart és tagdíj befizetéssel automatikusan részt vehetsz benne.

*FIGYELEM! A TAGSÁGI AKCIÓT MÁJUS 26. 24:00-IG MEGHOSSZABBÍTOTTUK!*

Minden felnőtt tagsághoz egy általad választott mintájú és méretű garantált I bike Budapest pólót vagy táskát ajándékozunk neked, és további ajándékokat is kisorsolunk.

Nyeremények:

Fődíj: Badcat női kerékpár a Badbike-tól.

Ha te is kiváltod klubtagsági igazolványod, az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában. 

Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.

Hogyan vehetsz részt a tagsági acióban?

Április 27. és május 26. között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

 • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
 • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban, átutalással és személyes befizetéssel is.
 • Befizetésed igazolásán túl néhány napon belül küldünk neked egy űrlapot tartalmazó emailt is, az űrlapot kitöltve kiválaszthatod, hogy milyen mintájú és méretű pólót/ táskát szeretnél, és kiválaszthatod az ajándék átvételének módját is.
 • A termékválasztó űrlapot az akció végét követő 4. nap éjfélkor lezárjuk, és ezt követően rendeljük meg a terméket, amennyiben az nincs raktáron.
 • Az ajándékok átvételére az űrlap kitöltése után személyesen, és GLS futárszolgálaton keresztül lesz lehetőség, melyek közül a személyes átvétel ingyenes, a GLS futárszolgálaton keresztüli ajándék átvétel pedig 990 Ft
 • Ajándékpólót vagy táskát csak felnőtt tagság mellé tudunk adni, a további ajándékokért folyó nyereménysorsoláson azonban mindenki részt vesz, aki a tagsági akció idejében fizetett be tagdíját.

Tagságod érvényessége

 • Új tagságod a befizetést követő hónaptól lesz érvényes, 2017. április 27 - május 5. közötti befizetés esetén 2017 május 1-től, május 6. és azután történő befizetés esetén 2017 júniusától lesz érvényes tagságod.
 • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően, újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.

Ajándékok és ajándéksorsolás

 • A tagsági akció nyereménysorsoláson szereplő ajándékait május 2-án, kedden hirdetjük ki.
 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követő 5 munkanapon belül, június 2-ig kerül sor.
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket emailben értesítjük és a listát honlapunkon is közzétesszük.

Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik I bike Budapest terméked szeretnél beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékválasztékunkból.

A tavaszi tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Jó bringázást kívánunk!
A Magyar Kerékpárosklub csapata

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?
Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!