Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Indul a tavaszi tagsági akciónk garantált I Bike Budapest ajándékkal és 156 értékes nyereménnyel

MEGHOSSZABBÍTVA MÁJUS 10-IG!

Újra itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy újra ajándékakcióval szeretnénk meghálálni a Kerékpárosklub tagjainak támogatását. Lépj be, vagy hosszabbítsd meg tagságod 2018 április 12. és május 6. között és garantált I bike Budapest pólóval ajándékozunk meg!  A 156 értékes nyeremény között a FŐDÍJ belépőjegy a  Sziget Fesztiválra, emellett szálláshelyek, bringás kiegészítők, táskák, térképek, recycling pénztárca, bringás asztali lámpa, tömörgumi, térképek, szerviz és élményszolgáltatások találhatók. Az első 100 befizető plusz ajándékot kap!


Tudtad? Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, valamint többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.

A Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük mindannyiuknak!

Az akció 2018 április 12. és május 6. között (meghosszabbítva május 10-ig!) tart és tagdíj befizetéssel automatikusan részt vehetsz a benne.

Garantált ajándékok

Minden felnőtt tagsághoz egy garantált I bike Budapest láncos mintás pólót* ajándékozunk neked és további ajándékokat is kisorsolunk.   * a póló típus (női, férfi) és méret kiválasztásának módjáról a tagdíj befizetése után e-mailen küldünk értesítőt.

Az első 100 befizetőnek vagy hosszabbítónak Donkey Republic bicikli ülésre való esővédő huztatot ajándékozunk

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

FŐDÍJ2 db páros belépőjegy a Sziget Fesztiválra! 

Élmény ajándékok:

Nyaralás, pihenés:

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

Kerékpáros térképek:

 • 3 darab Cartographia kerékpáros térképcsomag Balaton Kelet és Nyugat az Aktív térképek című sorozatból.
 • 3 darab Kerékpáros térkép a Frigoriától

Szervizkupon:

I bike Budapest ajándékok:

 • 5 darab I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub esőkabátRészletek.
 • 5 darab I Bike Budapest kapucnis pulóver a Kerékpárosklubtól. RészletekÚj minta itt.
 • 5 darab I Bike Budapest póló a Kerékpárosklubtól. Részletek

Ha te is kiváltod klubtagsági igazolványod, az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában. 

Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.

Hogyan vehetsz részt a tagsági acióban?

Április 12. és május 6. között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

 • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
 • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban, átutalással és személyes befizetéssel is.
 • Befizetésed igazolásán túl néhány napon belül küldünk neked egy űrlapot tartalmazó emailt is, az űrlapot kitöltve kiválaszthatod, hogy milyen típusú és méretű pólót vagy táskát szeretnél, és kiválaszthatod az ajándék átvételének módját is.
 • A termékválasztó űrlapot a befizetésed követő 2 héten belül kiküldjük és az akció végét követő 3. nap éjfélkor lezárjuk, és ezt követően rendeljük meg a terméket, amennyiben az nincs raktáron.
 • Az ajándékok átvételére a pólók beérkezését követően személyesen, és GLS futárszolgálaton keresztül lesz lehetőség, melyek közül a személyes átvétel ingyenes, a GLS futárszolgálaton keresztüli ajándék átvétel pedig GLS csomagpontra kérés esetén 990 Ft, házhoz szállítva 1200 Ft. (Az ajándékpólók átvétele leghamarabb május végén, június elejétől lehetséges.)
 • Ajándékpólót csak felnőtt tagság mellé tudunk adni, a további ajándékokért folyó nyereménysorsoláson azonban mindenki részt vesz, aki a tagsági akció idejében fizetett be tagdíját.

Tagságod érvényessége

 • Új tagságod a befizetést követő hónaptól lesz érvényes, 2018. április 11 - május 6. közötti befizetés esetén 2018 május 1-től, május 6. lesz érvényes tagságod. (új időpont május 10!)
 • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően, újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.

Ajándékok és ajándéksorsolás.

 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követő 5 munkanapon, május 11-ig kerül sor. (A hosszabbítás miatt május 17-ig kerül sor.)
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket emailben értesítjük és a listát honlapunkon is közzétesszük.

Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik I bike Budapest terméked szeretnél beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékválasztékunkból.

A tavaszi tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Jó bringázást kívánunk!
A Magyar Kerékpárosklub csapata

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

 • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
 • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!