Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Már biciklilopásra is biztosítunk - Lépj be vagy hosszabbíts tagságot, 77 nyeremény vár!

Baleset- és felelősségbiztosításunk mellett az eddigivel azonos áron már biciklilopás esetére is kártérítés járhat a klubtagsággal. Most érdemes belépni vagy tagságot hosszabbítani, mert az új szolgáltatás mellett ajándékakcióval szeretnénk meghálálni a Kerékpárosklub tagjainak egész éves támogatását. Lépj be, vagy hosszabbítsd meg tagságod 2018. november 15. és december 11. között, 77 nyeremény lehet a tiéd! FŐDÍJUNK 2 db kerékpár, valamint 2 db páros napijegy a 2019-es Sziget Fesztiválra. Emellett további fesztivál- és fürdőbelépők, szálláshelyek, bringás kiegészítők, táskák, dizájntárgyak, tömörgumi, szerviz és szolgáltatások várják új gazdáikat. 

Tudtad? Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, ám ezzel együtt többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősségbiztosítást, sőt mostantól biciklilopás esetére is biztosíthatod magad.

A Magyar Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. A nyeremények felajánlói olyan tudatos támogatók, akik közös céljainkat segítik a klubtagoknak adott ajándékokon keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük mindenkinek!

Az akció 2018. november 15. 0:00-tól december 10. 24:00-ig tart, és tagdíj befizetéseddel automatikusan részt veszel a játékban. Az sem baj, ha nem most jár le a tagságod: előre hosszabbítva is részt veszel a játékban.

Frissítés: az akciót meghosszabbítottuk december 11., kedd éjfélig!

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

FŐDÍJAINK

1 darab ADRIATICA 2018 SITY 3 700C 18s női kerékpár választható színben és méretben a Bikefun-tól

1 darab ADRIATICA 2018 SITY 3 700C 18s férfi kerékpár választható színben és méretben a Bikefun-tól

2 darab páros napijegy a 2019-es Sziget Fesztiválra

Belépőjegyek:

Nyaralás, pihenés:

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

Szervizkupon:

 • 1 alapszintű, 3 alkalmas szerelésoktatás a karbantartás legfontosabb lépéseiről RideKálmánnál
 • 1 darab Bringa “wheelness” kupon RideKálmán-nál.

I bike Budapest / Kerékpárosklub ajándékok:

 • 5 darab I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub esőkabátRészletek.
 • 5 darab I Bike Budapest kapucnis pulóver a Kerékpárosklubtól. Részletek.
 • 5 darab I Bike Budapest póló a Kerékpárosklubtól. Részletek

Ha te is klubtag leszel, akkor az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában.

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

November 15. és december 11. között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

 • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
 • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban, átutalással és személyes befizetéssel is.
 • Befizetésed igazolásán túl néhány napon belül küldünk neked egy űrlapot tartalmazó e-mailt is, az űrlapot kitöltve kiválaszthatod az ajándék átvételének módját is.
 • Az ajándékok átvételére a pólók beérkezését követően személyesen, és GLS futárszolgálaton keresztül lesz lehetőség, melyek közül a személyes átvétel ingyenes, a GLS futárszolgálaton keresztüli ajándék átvétel pedig GLS csomagpontra kérés esetén 990 Ft, házhoz szállítva 1200 Ft.

Tagságod érvényessége

 • Új tagságod a befizetés napjától lesz érvényes. 
 • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.
 • Biztosításod 2018. november 15-30. közötti befizetés esetén december 1-től, december 1-10. közötti befizetés esetén december 15-től lesz érvényes.

Ajándékok és ajándéksorsolás.

 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, december 12-én kerül sor.
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.

Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik I bike Budapest terméked szeretnél beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékválasztékunkból.

A téli tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Jó bringázást és sokszerencsét kívánunk! Találkozunk a december 6-ai Téli Bringás Reggelin,  és minden nap az utakon.
Magyar Kerékpárosklub


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

 • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
 • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
 • Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!
CsatolmányMéret
2018-evvegi-ajandekozon-banner-930x150+.gif79.48 kB