Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Itt a tagsági akció 50 nyereménnyel, garantált pólóval és különdíjjal a régi tagoknak!

Újra ajándékakcióval háláljuk meg a Kerékpárosklub tagok támogatását. Most nem "csak" ezernyi kedvezmény, jogsegély, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás jár a tagsághoz, hanem 50 értékes nyeremény és biztos pólóajándék is! 
Fődíj 2 db Adriatica kerékpár a Bikefun jóvoltából és egy Badcat Serengeti kerékpár az Accell-Hunland felajánlásából. Emellett szálláshelyek, bringás kiegészítők, táskák, biciklialkatrészből újrahasznosított asztali lámpa, tömörgumi és élményszolgáltatások várnak. 
Külön köszönjük a legalább 10 éve folyamatosan tagoknak, ők extra sorsolásban is részt vesznek, nyereményük egy Bagaboo futártáska.
Ne maradj le, lépj be vagy hosszabbítsd meg tagságod most!

Tudtad? Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, ám ezzel együtt többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatok és balatoni hajók biciklijegyére, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség- és lopásbiztosítást is akár már félmillió forint értékre is.

Ha kiváltod klubtagsági igazolványod, az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában.

A Magyar Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük valamennyiüknek!

Az akció 2019. április 10-től május 8-ig tart és tagdíj befizetéseddel automatikusan részt veszel a játékban.

FIGYELEM!

Az akciót május 12 vasárnap éjfélig meghosszabbítottuk!

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

FŐDÍJAINK

1 darab ADRIATICA 2018 TREND 28” 6s női kerékpár a Bikefuntól

1 darab ADRIATICA 2018 TREND 28” 6s férfi kerékpár a Bikefuntól

1 darab BADCAT Serengeti női kerékpár az Accell-Hunlandtól

Különdíj:

Azon hosszabbítók között, akik legalább 10 éve klubtagok, 1 darab egyedi, Kerékpárosklub logós bagaboo futártáskát sorsolunk ki. Ez extra nyeremény, természetesen a többi ajándék között is kisorsoljuk a neveiket.

Élmény ajándékok:

Nyaralás, pihenés:

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

 • 2 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Bikefun felajánlásából (napszemüveg, pumpa, kulacs, kilométeróra, kesztyű, lakat)
 • 1 pár Tannus tömörgumi a Pajtás Biciklibolttól
 • 1 darab RibCap biciklis sapka a Sydney Bicikliktől
 • 1 darab evobike hátizsák
 • 1 darab asztali lámpa kerékpáralkatrészekből a debreceni Re-Cikli műhelytől.
 • 1 darab SAILORPACK típusú táska az YKRA felajánlásából
 • 2 darab egyedi mintájú biciklis kosárhuzat DoriPopp felajánlásából
 • 10 db biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Hello Bringás felajánlásában (lámpák, pumpa, szerszámkészlet, üléshuzat, esőkabát)

I bike Budapest és I bike HUN pólóajándékok:

 • garantált I bike Budapest vagy I bike HUN póló minden újonnan belépőnek és tagságot hosszabbítónak a 2019-es mintákkal, választható színben, fazonban és méretben.

Az idei minta:

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

Április 10 és május 8 között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

 • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
 • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban, átutalással és személyes befizetéssel is.
 • Befizetésed igazolásán túl néhány napon belül küldünk neked egy űrlapot tartalmazó e-mailt is, az űrlapot kitöltve kiválaszthatod az ajándék átvételének módját is.
 • A termékválasztó űrlapot a befizetésed követő 2 héten belül kiküldjük és az akció végét követő 3. nap éjfélkor lezárjuk, és ezt követően rendeljük meg a terméket, amennyiben az nincs raktáron.
 • Az ajándékok átvételére a pólók beérkezését követően személyesen, és GLS futárszolgálaton keresztül lesz lehetőség, melyek közül a személyes átvétel ingyenes, a GLS futárszolgálaton keresztüli ajándék átvétel pedig GLS csomagpontra kérés esetén 990 Ft, házhoz szállítva 1200 Ft.

Tagságod érvényessége

 • Új tagságod a befizetést követő hónaptól lesz érvényes.
 • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.

Ajándékok és ajándéksorsolás.

 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, május 14-én kerül sor.
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.

Csak pólót vagy táskát szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik I bike Budapest terméked szeretnél beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékválasztékunkból.

A tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Jó bringázást kívánunk! Találkozzunk az I bike Budapesten és vidéki felvonulásainkon, valamint a május 6-ai Bringás reggelin országszerte több tucat helyszínen, és minden nap az utakon.
Magyar Kerékpárosklub