Miért jó tagnak lenni?

Thököly úti kerékpársáv

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése
Igen, azóta én is megtaláltam. Csak mikor "szemléztem", még nem volt felfestve, és a táblákon is sima sávokat láttam.
keleti felé van a sínen.
Csak egy apróságot hiányolok: nincs buszsáv??? Bár nyilván amíg a Keleti fel van túrva, kevés dugó lesz a Thököly-n, de utána.... Biztos hogy jó ötlet ott megduplázni az autós kapacitást a hetesbuszok kárára? Ez persze a bringasávtól független dolog, és annak nagyon örülök!
Remélhetőleg nem ér oda a metró, hanem a képen is látható síneken lesz egyszer olyan gyorsvillamos, aminek a sávjában nem lehet folyamatosan másnak közlekedni, a lámpák biztosítják az elsőbbségét és Újpalotáig jár.
A pár cikis megoldástól eltekintve nagy nagy gratula a csapatnak, a korszerű közlekedési megoldás felvetéséért a tervezőnek, annak utat engedő gondolkodásmódnak pedig a megrendelőnek. Egy piros pont! De tessék okosan dönteni kedves főváros, mert 3 fekete pont egy kis egyes, és 3 kisegyes 1 nagyegyes, és vészesen közel vagyunk a nagyegyeshez! :-) A biciklis társaktól azt kérem, hogy ha az életben is jól vizsgázik majd, próbáljuk meg használni. Akkor kisebb az esélye, hogy később elveszik vagy legalább is fel tudunk lépni érvekkel. (OK, persze néha az érvek sem számítanak, de mégis...) ----------------- Vár a Belvár! -----------------
Hurrá, csak így tovább.. azt hiszem Budapesten csak ilyen aprólékos sziszifuszi bürokrácianyaggató munkával lehet eredményeket elérni. Köszönjük :) 1 éve még álmomban sem mertem gondolni, hogy a Thököly úton ilyen minőségi fejlődés lesz... Persze a meccs még nincs lefutva hosszú távon, mert ha odaér a metró akkor megint nagyon résen kell lenni, hogy a végeleges kerékpársávok az útvonal teljes hosszán kialakításra kerüljenek.