Bam! nyertesek

Kedves Bam!olók, elnézéseteket kérjük, hogy elhúzódott a nyertesek kisorsolása. Az egyéni eredmények alapján elvégeztük a nyeremények sorsolását, a vállalati eredmények viszont a hét végéig még váratnak magukra. Addig kérjük még megértéseteket és türelmeteket!

A nyeremények átadása a szombati Bam! állomáson történik. A nyerteseket emailben értesítjük - és ez úton is szívből gratulálunk nekik!!

Az egyéni teljesítők közötti sorsoláson a következő nyereményeket sorsoltuk ki :

 • Merida Freeway 9100 kerékpárt - a nyertesek: Csilling László, Kiss Ildikó, Magyar János, Pulinka Lilla, Pusztai Erzsébet,  Török Imréné, Töttösi Annamária és Zsargó Zsuzsanna. 
 • Merida fejvédőt nyert: Bús Lajos, Hajagos Tamás, Jáborszki Attila, Pataki Ágnes, Péter Emese, Provics Mariann, Tanyi István és Weisz Katalin;
 • BikeFun U-lakatot nyert: Babos Gáborné, Fazekas Tamás, Klemrusz Szófia, Kovács Tibor József, Köteles Anna, Németh Zoltán, Sebestyén Petra és Vörös Gyula;
 • a Danubius Health Spa Resort Bük**** szállodában 2 éjszakát nyert 2 fő részére félpanziós ellátással: Polonyi Melinda;
 • a szilvásváradi Kalanderdőbe 2 főre szóló kötélpályás belépőjegyet nyert: Ambrus Petra, Bondor Szabolcs és Szabó András;
 • Dödöle kerékpártúra az Őrségben - 2 fő részére 2 nap, szállással, félpanzióval és utazással - nyertese: Szabó Juli;
 • Endura kerékpáros kabátot nyert: Csurgó Gergely, Kádár Ibolya, Vasvári Babett és Verebi Andrea;
 • Endura kerékpáros rövidnadrágot nyert: Antal Adrián, Balla Eleonóra, Huzsvai Istvánné, Ruthmayer János, Szabados Mariann, Tüske Annamária, Várkoly Ferenc és Vincze Teréz;
 • Vaude táskát nyert: Kerekes Jánosné Rózsa, Kerényi István, Mikus Marianna és Szabó Tamás;
 • Head sportnapszemüvegek nyertese: Dányi Szilvia, Lázár Kornél, Pásztor Péter és Szegletes Zsolt;
 • egyedi készítésű Bam! bögrét nyert: Bálint Zoltán, Csom Szabolcs Levente, Falusi Katalin, Horváth Balázs, Huhákné Barna Diána, Hupján Bence, Kovács Péter, Sike János, Szabó Zsolt Péter és Takács Gábor.

Az egyéni teljesítők között azokat, akik szoknyában, öltönyben vagy gyerekkel tekertek, esetleg megáztak munkába bringázás közben, netán defektet is kaptak - és persze ezt jelölték is a közleknaplójukban -, külön ajándékkal jutalmaztuk. A nyeremény:

A MÁV-START Zrt. azok között, akik legalább hét alkalommal bejelölik az akció honlapján a vonat+kerékpár funkciót, bármely belföldi viszonylatra két személy részére szóló 2. osztályú, kerékpárjegyet is tartalmazó, menettérti menetjegyet, illetve egy ajándékcsomagot sorsol ki. A nyertes: Kolinger Endre. A MÁV és MÁV-START által felajánlott ajándékcsomagot pedig Szénási Szabolcs nyerte.

 

A nyereményekről bővebben:

Merida Freeway - teljesen felszerelve

A Freeway a Merida minden extrával ellátott túra, városi bringái. Sárvédő, kitámasztó, világítás, olyan kellékek, melyek a gondtalan, kényelmes bringázást szolgálják. Hasznos társ városban, de még hasznosabb egy nagyobb kiránduláson, többnapos túrán.  Alacsony átlépési magasságú városi bringák kiválóak munkába járni, városban ügyeket intézni, piacon bevásárolni, vagy egyszerűen csak kényelmesen utazni. Könnyű aluváz, egyszerű kezelhetőség, elegáns megjelenés. Hölgyek számára, kortól függetlenül ideális választás, természetesen férfi kivitelben is kapható.

Merida fejvédő és BikeFun U-lakat

Bővebb infó a fejvédőről és az U-lakatról.

Endura kerékpáros kabátok és rövidnadrágok

Bővebb infó a kabátokról és a rövidnadrágokról.

Vaude táskák

 Bővebb infó.

Kerékpártámasz

Bővebb infó.

BringABag

Bővebb infó.

2 éjszaka a Szalajka Liget Hotel**** és Apartman  házakban 2 fő számára

Szalajka Liget Hotel**** és Apartman házak szolgáltatása a következőket tartalmazza:

 • elhelyezés 2 ágyas standard szobában;
 • félpanziós ellátás - 2 alkalommal reggeli, 2 alkalommal vacsora;
 • wellness és fitness részleg teljes körű használat;
 • fürdőköntös szobai bekészítés, fürdőlepedő használat;
 • szobai internet és széf térítésmentes használata;
 • Szilvásvárad Kártya helyi szolgáltatók kedvezményeivel;
 • Általános Forgalmi Adó
 • Specializes Test the Best kerékpárpróba program 2 fő részére.

2 éjszaka a Danubius Health Spa Resort Bük****-ben 2 fő részére

Van már kedvenc szállodája? 
A Danubius Health Spa Resort Bük**** tökéletes helyszín nemcsak a sport szerelmeseinek, és az aktív pihenést kedvelőknek, de a romantikus kikapcsolódásra vágyó pároknak is. Lazítson a szálloda termál és élmény medencéiben, mozogjon, sportoljon, szabaduljon meg a mindennapi stressztől és fáradtságtól! Ideális célpont minden korosztálynak!
2 éjszakás kikapcsolódás 2 fő részére bővített félpanzióval (büféreggeli, déli leves ajánlat, büfévacsora). A szállodai vízi világának korlátlan használata (élményfürdő, kerti és fedett uszoda, termálfürdő,jacuzzi,finn szauna, római gőzfürdő), és sports all inclusive: Danubius Premier Fitness Stúdió, tenisz, squash, minigolf, bowling, kerti sakk, sportanimáció, csoportos gimnasztika programok korlátlan használata (a fedett teniszpályák és a kerékpárkölcsönzés térítés ellenében).

Belépő 2 fő részére a a szilvásváradi Kalanderdőbe


A szilvásváradi Kalanderdőben a magas kötélpályákon tehetitek próbára bátorságotokat, kitartásotokat, összetartásotokat. A belépőjegy egyszeri 4 órás belépésre és ezen belül a pályák korlátlan használatára jogosít. Oktatást kaptok!

 

Dödöle kerékpártúra az Őrségben: 2 nap 2 fő számára

Nyitott pajták, tájba simuló épületek, lenyűgöző kultúrtörténeti emlékek az Őrségben a Pedal Cycling Holidays-szel.
Kerékpártúránk kiterjedt erdőségek és madárfüttytől zajos legelők mentén halad, autóktól háborítatlan fenségesen hullámzó tájon. Megállóink során megfigyelheted a fény útját a fény templomában, meglesheted a kerámikusokat munka közben és ha megéheztél jöhet egy tál dödöle. Különleges miliő és rengeteg élmény vár országunk legrégebbi tájegységén, az Őrségben.
A nyeremény magába foglalja a 2 napos kerékpártúrát az Őrségben 2 fő részére csoportos túravezetéssel, szállást 2 éjszakára reggelivel 2 ágyas szobában panzióban, és oda-vissza utazást.

Head sportnapszemüveg

Bővebb infó.

Sisakhuzat

Mire jó egy sisakhuzat? Egyedivé teheted vele megjelenésed. Biztos Te is észrevetted már, hogy ma nem túl változatos a sisakok design-ja. Az a sisak, ami mégis különleges valamilyen módon, az vagy megfizethetetlen, vagy valahogy mégsem az igazi. Mindenhol ugyanazt a néhány féle sisakot, formát, színt fogod megtalálni. A sisakhuzat ezzel szemben könnyedén megfizethető és nem kell új sisakot vásárolnod súlyos ezrekért, csak mert már nem tetszik a színe, vagy kopott. 
Gyermekedet ösztönözheted egy kedves sisakhuzattal arra, hogy igenis viselje, téged megvéd az eső és az időjárás viszontagságaitól, barátaiddal remekül szórakozhattok egy kerékpártúra alkalmával, vagy csak úgy viselheted, mert szép.
Összegezve: egy sisakhuzattal nem csupán saját magad örvendezteted meg, hanem környezetedet is! Higgy nekünk és azok százainak, akik már kipróbálták! A sikert mi garantáljuk! Bővebben. 

Egyedi készítésű Bam! bögre

Almásházán, egy apró zalai falucskában készítik nektek ezeket a kedves korongozott és kézzel festett Bam! bögréket, az Almásháza Kerámiaműhelyben. Az alkotók arra törekszenek, hogy visszahozzák a családokba a természetes anyagok szépségét, melegét, egyszerűségét. A magyar fazekasság hagyományos formavilágából merítve formázzák a legősibb anyagból, az agyagból a bögréiteket, amelyek megvidámítják majd a munkás reggeleiteket. Bővebb infó.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

erzsigyorvari: (folytatas) a találat alatt megtalálod a bejegyzés típusát (a BAM profil a BAM-oló személy profilja).

erzsigyorvari: A saját tekerésed adatait belépés után a Profilod (jobb felső sarokban) / Saját adatok alatt találod meg. Ugyanitt a cégedre vagy csapatodra kattintva megnézheted azok adatait is. Ha egy konkrét személyt, céget vagy csapatot keresel, akkor a lap tetején a keresőbe beírva a kapott listában

Gratulálok a nyerteseknek! Az egyéni eredményekről tudhatunk valamit (x nap, x km, legtöbb km stb.), nem találtuk.

Gratulálok a nyerteseknek! A céges eredményeket megtudhatjuk ma? Hisz hétvége van.
Köszi

Gratulálok a nyerteseknek!

Ahogy tudom, a nyertesek személyes mailt kaptak. Ha nem érkezett nektek, akkor egy másik Szabó Andrásról van szó. (sajnos)

Melyik Szabó András nyerte a Kalandpark belépöt, mert ezzel a névvel biztosan részt vettünk a kampányban. Kérem mielőbbi válaszukat!

Gratula!

Gratulálok a nyerteseknek a jól megérdemelt nyereményekhez:-)

Gratu a nyerteseknek! :)))

Gratulálok a nyerteseknek!