Facebook Instagram Youtube

Hírek

Letölthető, nyomtatható szóróanyagok
Sokan kérdeztétek, hogy lesznek-e letölthető plakátok és szóróanyagok, amiket ti is ki tudtok nyomtatni és terjeszteni. Lettek.
2017.04.04 |  admin
Miért kerékpár? - érvek a bringázás mellett
Boldog kerékpárosokMiért bicikliznek az emberek? Ennek számtalan oka van, mégis talán a legfontosabb közülük, hogy a kerékpár a legsokoldalúbb közlekedési eszköz, a lehető lehatékonyabb jármű, hogy A pontból eljuss B pontba egyszerűen, kényelmesen. Ha egyszer kipróbálod a bringázást, azonnal ráérzel az ízére és annyira értékelni fogod a pedáltekerés előnyeit, hogy többé le sem akarsz szállni róla. Fotó: Vlastula on Flickr
2008.05.27 |  admin
Együttműködési megállapodást kötöttünk a Fővárosi Önkormányzattal
Ahogy arra a szándéknyilatkozat nyári aláírásakor számítani lehetett, a Fővárosi Közgyűlés igen szavazatát követően ma délután megkötöttük a főpolgármester aláírásával ellátott együttműködési megállapodást a Fővárosi Önkormányzattal. Az együttműködés célja, hogy BKK után a Budapest Közúttal és más fővárosi intézményekkel is rendszeresen tárgyalhassunk a kerékpározás fejlesztéséről az útfelújításoktól kezdve Budapest 2030-ra kitűzött 10%-os kerékpáros forgalmi részarányának elérését segítő stratégiai döntésekig. Nagyon bizakodóak vagyunk, hogy két évvel a Tarlós Istvánnal folytatott viták után egy valóban hatékony együttműködéssel segíthetjük, hogy Budapest egy mindenki számára kerékpározható, élhető várossá váljon.
2018.10.17 |  admin
Kapcsolat
Kapcsolat
2015.04.28 |  admin
Letölthető anyagok
Kerékpárosklub Bringás reggeli plakát
2018.04.26 |  admin
2018 tavaszán megújult formában újraindul a Bam!
2018 tavaszán megújult formában újraindul a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány. Ennek örömére vadonatúj honlappal, új applikációval és Instagram oldallal is készülünk.Idén a BikeCitizens applikáció segítségével tudsz a Bam! versenyében részt venni. Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az app-ot, regisztrálni és a kampány ideje alatt használva gyűjteni a kilométereidet. Érdemes, mert a résztvevők között több mint 4 millió Ft értékben sorsolunk ki nyereményeket.
2017.02.22 |  admin