Facebook Instagram Youtube

Tagság meghosszabbítása

Mennyibe kerül a tagság meghosszabbítása?

Ugyanannyiba, mint az éves tagság. Tagsági díjakról itt olvashatsz.

A tagság 12 hónapig érvényes. Ha pl. szeptember közepén fizeted be tagdíjad, akkor a következő év szeptember végéig érvényes matrica kerül tagkártyádra.


Hogyan hosszabbíthatom meg a tagságom?

  • További fizetési módok (webshopon kívül)
    - Banki átutalás: Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005
    (javasoljuk, állítsd be az évi egyszeri utalást, így biztos nem felejted el jövőre!)
    - Készpénzzel irodánkban: 1133 Budapest, Kárpát u. 48. Nyitvatartás itt. - A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MIATT SZÜNETEL!
  • Ha elakadtál a regisztráció során, kérhetsz telefonos segítséget hétköznap 10-17:00 között a +361-315-0590.

A befizetést követően mikor kapom meg az érvényesítő matricát?

Két lehetőség van:

  • Elküldjük a megadott címre postán (10 munkanapon belül)
  • Személyes átvétellel irodánkban: 1133 Budapest, Kárpát u. 48. Nyitvatartás itt.

A webshopban be tudod állítani, hogyan szeretnéd megkapni a matricát.

Ha jóval a tagságod lejárata előtt (pl. tagsági akciónkban) előre előtt fizeted be tagdíjadat, akkor csak az érvényesség fordulónapján tudod a matricát megkapni, korábban nem.


Érvényesség:

Tagságod és biztosításod is a befizetés napjától 1 évig érvényes.
Ha nem a befizetés napján jár le tagságod, de előre fizeted be (pl. tagsági akciónkban), akkor a még érvényes tagságod majdani lejárati napjától számítjuk a 12 hónapot.

Tagságod és biztosításod a befizetésed napjától érvényes.

Amint megvan a kártyád és az érvényes matrica, máris igénybe veheted a vásárlási kedvezményeket, kedvezményes bankszámlacsomagot, a 25%-os vasúti kedvezményt, a jogsegélyszolgálatot.

Sürgős esetekben, ha pl. a MÁV-on rendszeresen közlekedsz, jelezd felénk a info@kerekparosklub.hu e-mail címen, hogy igazolást szeretnél kérni az érvényes klubtagságodról. Így már akkor is igénybe tudod venni a kedvezményt, amikor még nincs a kezedben a kártya.


Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteidet kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítással lepheted meg, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe és nem utolsósorban a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjaivá és ezáltal támogatóivá válnak. Az ajándékozáshoz szükséges teendőidet itt olvashatod el.


Elvesztett tagkártya esetén

1000 Ft ellenében újra gyártjuk tagsági kártyádat, így kérjük, ennyivel magasabb összeget fizess majd be, és ezt jelezd az átutalásnál. A befizetést követően 10 napon belül elkészül a kártyád, amelyről e-mailben értesítést kapsz. Választhatsz személyes vagy postai átvétel között. A kártyához mellékeljük a számlát és az érvényesítő matricát.


Tovább a befizetéshez >>>

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.