Facebook Instagram Youtube

GY.I.K.

Az éves tagsági díj a naptári évre értendő, vagy a befizetéstől számított egy évre?

Az éves tagsági díj a befizetéstől számított egy évre érvényes (pl. 2023. november 11-i befizetésnél a tagság 2023. november 11-től 2024. november 11-ig érvényes).

Küldenek szerződést, egyéb igazolást a tagságomról?

Szerződés nem készül, a tagdíj befizetésével válik érvényessé a tagság, a biztosítás viszont mindig a következő hónap első napjától lesz érvényes. A befizetett összegről minden esetben számlát küldünk. Banki átutalás esetén 1-2 napos átfutási idővel kell számolni, befizetésedről elérhetőségeinken tudsz érdeklődni.

A tagsági díj pontosan milyen biztosítást tartalmaz?

Felelősség-, baleset- és vagyonbiztosítást. Baleseti esemény során célszerű rendőrt hívni, a káreseményt nagyon pontosan rögzíteni, esetleg fényképekkel kiegészíteni a jegyzőkönyvet, illetve az erre a célra szolgáló űrlapot.

Biztosítás részletei itt olvashatók.

A biztosítási szerződésből a tagok kapnak egy példányt?

Nem. Baleset esetén a szerződésszám megadásával lehet a káreseményt a biztosítónál bejelenteni. (Csoportos szerződésszám: 1208098000001)

Biztosítási szerződés itt olvasható.

Honnan tudhatom, hogy él a biztosításom?

Az MK minden hónap elején aktualizálja a biztosító felé a taglistát. Ez által - a megelőző hónap során befizetett tagdíjak alapján -, automatikusan felkerülnek a tagok a soron következő biztosítói listára.

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.