Facebook Instagram Youtube

Miért éri meg belépni a Kerékpárosklubba? Hogyan lehetek tag? Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

A Kerékpárosklub tagjaként a bringás fejlődésért végzett munkát támogathatod, több mint 1000 helyen (pl. vonatokon, bringaszervizekben, vendéglátóhelyeken, balatoni személyhajókon, bankokban) kaphatsz kedvezményeket, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítással közlekedhetsz és túrázhatsz, illetve ingyenes jogsegélyt kaphatsz.
Itt minden részletet megtalálsz a tagságról!
 

Miért fontos, hogy Te is tagunk légy?

Bringaemelés esőben a 2016-os I bike Budapest felvonuláson
Fotó: Bódis Krisztián

Fontos, hogy úgy tudjunk a kerékpározás feltételeinek javítása érdekében dolgozni, hogy az általunk felvállalt projekteket kizárólag szakmai szempontok és ne a pénzügyi kényszer határozza meg. Tagdíjaddal abban segítesz, hogy azok finanszírozzák szervezetünket, akiknek az érdekeit képviseljük. Így független szervezet lehetünk, aminek alapműködését nem az állam vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja.

Tagunként egy céltudatos csapat tagja lehetsz, részese a közös munkánknak, és megmozdulásainknak. Területi csoportjainkhoz csatlakozva szakmai és szervezeti segítséget kérhetsz lakóhelyed kerékpáros problémáinak megoldásához, nem magányosan kell küzdened mindezért. És még egy csomó szolgáltatás és kedvezmény is megillet.


A tagsági kártya milyen kedvezményekre és szolgáltatásokra jogosít?

A tagság akár a befizetett tagdíj összegét meghaladó értékű szolgáltatásokat, és kedvezményeket is biztosíthat számodra:


A tagjainknak járó fenti szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz >>>

Vásárlási kedvezmények listáját itt találod >>>


 

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.