Szolgáltatások tagoknak

Fotó: Soós Bertalan / Magyar Kerékpárosklub


Célunk, hogy egyre több olyan szolgáltatást biztosítsunk a kerékpárosok számára, ami segíti őket a mindennapi kerékpáros közlekedés, és szabadidőeltöltés során.
Nem vagy még tag? Így tudsz belépni >>

 • Uniqa kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítás
  2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosítást is tartalmazó tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségi biztosítással is. Partnerünk az Uniqa biztosító.
  Biztosítás részletei >>
   
 • MÁV-Start és GYSEV kerékpárszállítási kedvezmény
  Kedvezmény a MÁV-Start, GYSEV vonatain történő kerékpárszállítás esetében. Tagjaink 25% kedvezményt kapnak a kerékpárjegy árából. Részletek >>
   
 • Jogsegélyszolgálat
  Egyesületünk egy jogsegély szolgáltatást tart fenn tagjai számára. Megtalálhatod összefoglalóan a legfontosabb jogi tanácsainkat, ezen felül bármi nemű kerékpározással kapcsolatos jogi kérdésed merül fel, csak írnod kell jogászunknak, és válaszol neked. Jogsegélyszolgálat részletei >>
 • Jelentős vásárlási kedvezmények szerződéses partnereinknél: kerékpárboltokban, szervizekben, vendéglátó- és szálláshelyeken, egyéb szolgáltatóknál. A teljes partnerlistát térképes keresővel együtt itt találod >> 
   
 • Euro Discount Club (EDC) kedvezmények
  Az Euro Discount Club (EDC) Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% (átlagosan 11,4%) kedvezményt biztosít. A Kerékpárosklub tagsági kártyáddal az EDC logóval ellátott üzletekben ez a kedvezmény téged is megillet.
  Részletek >>  
 • CIB Bank kedvezményes számlacsomag 
  Tagjaink a CIB Banknál kedvező számlavezetési csomaghoz juthatnak. A számlavezetési díj akár ingyenes is lehet, az éves kártya- és társkártya díjaiból pedig 50 % kedvezmény járhat. 
  Részletek >>
   
 • Kedvezmény balatoni hajókon
  50% kedvezmény a BAHART Zrt. balatoni hajóin kerékpárszállításra klubtagoknak

Legyél Te is partnerünk, csatlakozz kedvezményadó hálózatunkhoz:
Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsd le az együttműködési szerződést, töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (postacímünk: Magyar Kerékpárosklub 1133 Budapest, Kárpát u. 48.)

 • Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről szolgáltató partnereink közé.
 • A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "Kerékpárosklub kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre.
 • Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki logónkat a honlapodra. 
 • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info(kukac)kerekparosklub.hu címre.

 

CsatolmányMéret
bianko_szerzodes_egyuttmukodes_2013.doc54.55 kB