Facebook Instagram Youtube

Szolgáltatások tagoknak

Fotó: Soós Bertalan / Magyar Kerékpárosklub


Célunk, hogy egyre több olyan szolgáltatást biztosítsunk a kerékpárosok számára, ami segíti őket a mindennapi kerékpáros közlekedés, és szabadidőeltöltés során.
Nem vagy még tag? Így tudsz belépni >>

 • Hello Bringás kerékpáros baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás
  2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosítást is tartalmazó tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségi biztosítással is. 2018. november 15. óta biciklilopás esetére is kártérítés nyújt partnerünk, a Posta biztosító.
  Biztosítás részletei >>
   
 • MÁV-Start és GYSEV kerékpárszállítási kedvezmény
  Kedvezmény a MÁV-Start, GYSEV vonatain történő kerékpárszállítás esetében. Tagjaink 25% kedvezményt kapnak a kerékpárjegy árából. Részletek >>
   
 • Jogsegélyszolgálat
  Egyesületünk egy jogsegély szolgáltatást tart fenn tagjai számára. Megtalálhatod összefoglalóan a legfontosabb jogi tanácsainkat, ezen felül bármi nemű kerékpározással kapcsolatos jogi kérdésed merül fel, csak írnod kell jogászunknak, és válaszol neked. Jogsegélyszolgálat részletei >>
 • Jelentős vásárlási kedvezmények szerződéses partnereinknél: kerékpárboltokban, szervizekben, vendéglátó- és szálláshelyeken, egyéb szolgáltatóknál. A teljes partnerlistát térképes keresővel együtt itt találod >> 
   
 • Benefit Bercode kedvezmények
  A Benefit Bercode (korábban EDC) Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% (átlagosan 11,4%) kedvezményt biztosít. A Kerékpárosklub tagsági kártyáddal a Benefit Bercode logóval ellátott üzletekben ez a kedvezmény téged is megillet.
  Részletek >>  

Legyél Te is partnerünk, csatlakozz kedvezményadó hálózatunkhoz:
Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsd le az együttműködési szerződést, töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (postacímünk: Magyar Kerékpárosklub 1133 Budapest, Kárpát u. 48.)

 • Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről szolgáltató partnereink közé.
 • A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "Kerékpárosklub kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre.
 • Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki logónkat a honlapodra. 
 • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info(kukac)kerekparosklub.hu címre.

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.