Támogasd adód 1%-ával a klubot!

Kedvezményes vasúti kerékpárszállítás a MÁV-START és a GYSEV járatain

 
A kedvezményes vásárlás mind a MÁV-START, mind a GYSEV járataira elérhető.
 
 
A MÁV-START-nál a kedvezményes kerékpárszállító jegyet a következő módon vásárolhatod meg:
  1. jegypénztárnál
  2. a vasútállomásokon található jegyautomatáknál 
  3. online jegyvásárláskor is kiválaszthatod a kedvezményes opciót a legördülő menüből (a jegyet otthon is és kioszkból is kinyomtathatod)
 
 
 
Az utazás során legyen nálad a Kerékpárosklub tagságid, és nézd meg, hogy érvényes-e rajta a matrica! 
Ha még nem érkezett meg az új kártyád vagy érvényesítő matricád, jelezd felénk a info@kerékpárosklub.hu e-mail címen, hogy igazolást szeretnél kérni az érvényes klubtagságodról. Így már akkor is igénybe tudod venni a kedvezményt, amikor még nincs a kezedben az új kártya vagy az érvényes matrica.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Itt van a MÁV kedvezményes tarifa táblázata a kerekpárszállításra vonatkozóan: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/arak-es-kedvezmenyek...

Itt van a MÁV kedvezményes tarifa táblázata a kerekpárszállításra vonatkozóan: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/arak-es-kedvezmenyek...

Erről a kedvezményről a MÁV honlapja nem ír. Én inkább nektek hiszek, de a kalauz vélhetően ellenkező állásponton lesz. Ha pedig tényleg létezik a kedvezmény, akkor érdemes lenne javasolni a MÁV-nak, hogy ezt tüntesse fel a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvaltas-jegyarak oldalon.

Ez a kedvezmény havi kerékpár bérlettel is érvényesíthető, vagy arra nem vonatkozik?