Facebook Instagram Youtube

Kedvezményes vasúti kerékpárszállítás a MÁV-START és a GYSEV járatain

Kedvezményes vasúti kerékpárszállítás a MÁV-START és a GYSEV járatain
2015.02.16
Cimkék: mav_hirek, mav-start, MÁV
A Magyar Kerékpárosklub tagjai 25% kedvezményt kapnak a vasúti kerékpárjegy árából.
 
A kedvezményes vásárlás mind a MÁV-START, mind a GYSEV járataira elérhető.
 
 
A MÁV-START-nál a kedvezményes kerékpárszállító jegyet a következő módon vásárolhatod meg:
  1. jegypénztárnál
  2. a vasútállomásokon található jegyautomatáknál 
  3. online jegyvásárláskor is kiválaszthatod a kedvezményes opciót a legördülő menüből (a jegyet otthon is és kioszkból is kinyomtathatod)
 
 
 
Az utazás során legyen nálad a Kerékpárosklub tagságid, és nézd meg, hogy érvényes-e rajta a matrica! 
Ha még nem érkezett meg az új kártyád vagy érvényesítő matricád, jelezd felénk a info@kerékpárosklub.hu e-mail címen, hogy igazolást szeretnél kérni az érvényes klubtagságodról. Így már akkor is igénybe tudod venni a kedvezményt, amikor még nincs a kezedben az új kártya vagy az érvényes matrica.

 

Kapcsolódó hírek

Együttműködik a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub

Megállapodást kötött a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub, mert megfigyelhető, hogy a koronavírus-járvány a kerékpározásra érezhetően pozitívan hatott, a biciklivel közlekedők aránya folyamatosan növekszik, és egyre többen élnek a vonaton történő kerékpárszállítás lehetőségével.

2020.11.17 |  aron
Az EU tagállamok energia- és klímatervei figyelmen kívül hagyják a kerékpározást

Az EU 2030-as energia és klímapolitikájának kialakítása érdekében a tagállamoknak nemzeti energia- és klímapolitikai terveket kellett készíteniük. A 28 uniós tagállam tervei nem számolnak kellő hangsúllyal a kerékpározással, mint a közlekedési szektor szén-dioxid kibocsátás csökkentésének egyik eszközével – állapította meg az Európai Kerékpáros Szövetség elemzése. Magyarország energia- és klímatervében meg sem említik a kerékpározást, ezért az anyag elégtelen osztályzatot kapott. Azért év végéig még behozhatjuk a lemaradást.

2019.08.27 |  aron
Így fejleszthetné Budapest a kerékpáros és vasúti közlekedés kapcsolatait

Májusban lehetett kommentálni Budapest készülő Vasúti Stratégiáját, ami a közeljövő fejlesztéseit alapozná meg. A Kerékpárosklub a biciklis és vasúti közlekedés hatékonyabb mixelésére tett javaslatokat, aminek köszönhetően nőhet a vonattal közlekedők és csökkenhet az autóval megtett utak száma.

2019.07.02 |  aron