Facebook Instagram Youtube

Események és kampányok

Események

IV. Kerékpáros Klubest: A taktikai urbanizmus jó gyakorlatai külföldön és Magyarországon

2023-10-03 - 2023-10-03  

A taktikai urbanizmus a város, a civil szervezetek és a polgárok által vezérelt városnegyedek fejlesztése, amely során rövid távú, alacsony költségű és méretezhető beavatkozásokat alkalmaznak hosszú távú változások elősegítése érdekében. De ha alacsony költségvetésű, akkor miért nehéz mégis megvalósítani? Milyen eszközök vannak az állampolgárok, a civil szervezetek és az önkormányzatok kezében? Milyen jó gyakorlatok vannak külföldön és Magyarországon? Legközelebbi klubestünkön ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Bővebben
Ingyenes bebiciklizés az Üllői úton

2023-09-30 - 2023-09-30  

Az új bringasávok kinyitják előtted a várost!

Bővebben
Bringázás a városban - Kerékpárosklub kitelepülés az Autómentes Hétvégén

2023-09-16 - 2023-09-16  

Szeptember 16-án 10:00 és 18:00 óra között velünk is találkozhattok a Budapesti Közlekedési Központ és a Fővárosi Önkormányzat által megrendezett Autómentes Hétvégén!

Bővebben

Kampányok

Bringázz a munkába 2023-ban is!
2023-05-17 - 2023-11-30

Míg mi a mindennapos bizonytalanságban keressük a kapaszkodót, bringánk hűségesen várja, hogy felismerjük benne a megoldást. Biciklinkre a legnehezebb időkben is számíthatunk, hiszen mobilitást és függetlenséget biztosít, így segítségével magunk menedzselhetjük az időnket anélkül, hogy menetrendekhez, vagy közlekedési dugókhoz kellene alkalmazkodnunk. Az elmúlt években számtalan érvet sorakoztattunk fel a kerékpározás mellett, idén azonban a kerékpározás kiszámíthatóságára szeretnénk felhívni a figyelmed.

Bővebben
Inkább bringázz, Magyarország!
2021-04-15 -

Áprilistól októberig országos online kampánnyal, havonta pedig más-más kiemelt városra szabott – bringás bejárásra nyitott cégeknek szóló workshopokkal és a kerékpárral közlekedőknek szóló nyereményjátékokkal kísért – helyi kampányokkal igyekszünk tovább népszerűsíteni a hétköznapi bringázást 2021-ben is. Vajon melyik városból jön majd a legtöbb bringás kép? Hol lesznek leginkább bringabarátok a cégek és helyi önkormányzatok? Idén kiderül.

Bővebben
Együtt Közlekedünk! - Közlekedésbiztonsági kampány nem (csak) kerékpárosoknak
2018-05-24 -

Nincsenek bringások és nincsenek autósok: közlekedők vannak! A biztonságos közlekedés akkor valósul meg, ha a közlekedés résztvevői figyelnek egymásra, akármilyen közlekedési eszközt is választanak. Az „együtt közlekedés” egyik legfontosabb elve, hogy nem az határozza meg a közlekedőket, hogy éppen milyen közlekedési eszközt választanak, hanem az, hogyan közlekednek. Senki sem születik autósnak, kerékpárosnak, vagy gyalogosnak, más célokhoz más közlekedési eszközt választunk, hirdeti a két szervezet.

Bővebben

Túrák

Szeretsz biciklizni, de nem tudod merre menj, nem ismered a jól bringázható útvonalakat vagy épp klassz útitársakat keresel?

Bringázz a magyar kerékpárosklub csapatával!

Túranaptár 2016

2016-os túraidőpontok

Bővebben
Túranaptár 2016

2016-os túraidőpontok

Bővebben
Újpest egyirányú utcái

Újpest egyirányú utcái

Bővebben

Legnépszerűbb termékek a webshopunkban

2 000 Ft
MK - Női póló FEKETE - I Bike Budapest 2018
Vásárlás ->
2 000 Ft
MK - Női póló - Fekete - Critical Mass 15
Vásárlás ->
2 000 Ft
MK - Női póló - FEHÉR - I bike Budapest térkép 2019
Vásárlás ->
2 000 Ft
MK - Női póló - FEKETE - I bike Hungary térkép 2019
Vásárlás ->

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.