Facebook Instagram Youtube

Túranaptár 2016

2015-03-17 16:23:24  

2016-os túraidőpontok
 

2016-os túráink:
 

Április 2: Gödöllői-dombság

Az évet egy közepes nehézségű túrával kezdjük, melyben lesz minden: emelkedő, lejtő, aszfalt, földút, medvék, farkasok és Hungaroring. Várunk mindenkit szeretettel, akik már egész korán elővették, vagy el sem tették a bicajt. 

További infók

Április 17: A Szent László-patak mentén

Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akik nem igazán szeretik a dombokat. Egy közepesen nehéz túra, minimális szintkülönbséggel, sok megtett kilométerrel.  

További infók

Május 8: Pusztavacs, az ország közepe

Könnyed kirándulás az ország közepére, mely bárki számára teljesíthető, így akár családok jelentkezését is várjuk. A kiskunsági homokhátság buckái kicsik és nagyok számára is jó élmény!

További infók

Május 28-29: Ópusztaszer

Kétnapos, közepesen nehéz túra keretében csodálhatjuk meg az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, és a Tisza holtágai mentén tekerve gyönyörködhetünk a tájban.

További infók

Június 5: Börzsöny

Az év egyik legintenzívebb túráján a Börzsöny dombjain tekerhetünk. Nehéz túra lesz, azoknak ajánljuk, akik szeretik az erdőt, a lejtőket és persze az izzasztó emelkedőket.  

További infók

Június 11: Délegyházi tavak vidéke

Családi kirándulás a délegyházi bányatavak vidékére. Csodás környék, szinte teljesen sík terep, várunk mindenkit szeretettel, aki egy könnyed tekerésre vágyik.

További infók

Július 23: Bringa, Beach és bambi a Velencei-tónál

Egy nem szokványos Velencei-tó kerülésre várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Nem csak a tavat kerüljük meg, de megismerkedünk a környék néhány nevezetességével is.

További infók

Augusztus 14:  Vértes

Vértesi túránkat ismét a dombokat, kihívásokat keresőknek ajánljuk. Kemény túra, sok emelkedővel és lejtővel a csodaszép vértesi dombokon.

További infók

Augusztus 27-28: Hollókő

Hollókőt senkinek nem kell bemutatni. A vár és a hagyományok felfedezése vár mindazokra, akik eljönnek erre a közepesen nehéz, 2 napos túránkra.  

További infók

Szeptember 11: Vácrátóti botanikus kert

A könnyű túrára várjunk családok, és mindazok jelentkezését, akik szeretik a természetet.   

További infók

Szeptember 24: Bécs - Pozsony

Talán mindenki hallott már a Bécset és Pozsonyt összekötő, csodaszép tájon átfutó, hibátlan állapotú nemzetközi kerékpárútról. Aki hallott azért, aki még nem azért, de mindenkinek érdemes eljönni erre az egy napos, könnyed, városnézős kirándulásra.

További infók

Október 2: Galgamente

Ezen a közepesen nehéz túrán ízelítőt kapunk a Cserhát szépségéből, dimbes-dombos vidékéből. Ideális szezonzárás azoknak, akik már túl vannak néhány kiránduláson.

További infók

Október 9: Gerecse

Az év talán legnagyobb kihívása. Az őszi Gerecse festői tájait tekinthetik meg azok, akik eljönnek erre a hosszú, és emelkedőkben igazán gazdag túrára. Egy végigtekert szezon méltó zárása lehet ez a túra.  

További infók

 

Pontos túrakiírás és jelentkezés indulás előtt legkésőbb 3 héttel.
Itt tudsz érdeklődni: tura@kerekparosklub.hu, +36 30 514 0606
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!