Facebook Instagram Youtube
KERÉKPÁROSKLUB KISOKOS


Szeretettel köszöntünk azoknak az egyre gyarapodó táborában, akik már rájöttek: bringázni jó.

Ezzel a kisokossal segíteni szeretnénk abban, hogy Neked is sok örömet okozzon a kerékpározás.

KISOKOS MEGNYITÁSA
Kisokos

ÉRVEK A KERÉKPÁROZÁS MELLETT

Miért bicikliznek az emberek? Ennek számtalan oka van, mégis talán a legfontosabb közülük, hogy a kerékpár a legsokoldalúbb közlekedési eszköz, a lehető lehatékonyabb jármű, hogy A pontból eljuss B pontba egyszerűen, kényelmesen. Ha egyszer kipróbálod a bringázást, azonnal ráérzel az ízére és annyira értékelni fogod a pedáltekerés előnyeit, hogy többé le sem akarsz szállni róla.

Bringázz, hogy védd a környezeted!

Bringázz a jó közlekedésért és spórolj pénzt!

Bringázz kikapcsolódásként és az egészségedért!

KERÉKPÁROS TÉRKÉPEK

Kerékpárutak, biciklis túraútvonalak térképei telefonra, böngészőre, vagy a saját kezedbe. Online és nyomtatott térképek listáját találod meg itt.

Szeretettel köszöntünk azoknak az egyre gyarapodó táborában, akik már rájöttek: bringázni jó.

Ezzel a kisokossal segíteni szeretnénk abban, hogy Neked is sok örömet okozzon a kerékpározás.

TÉRKÉPEK
KERÉKPÁROSKLUB KISOKOS: KRESZ

A Kerékpárosklub Kisokos második részében a KRESZ-szel foglalkozunk, hogy mely szabályokra kell fokozottan figyelnünk kerékpáron közlekedve.

A jobb oldali navigációs menü segítségével lapozgathatod Kisokosunkat. A papír alapú verzióhoz hozzájuthatsz irodánkban - de előbb csörögj ránk -, valamint PDF formátumban is letöltheted oldalunkról ingyen.

Tovább
KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS TANÁCSOK

Hasznos tippeket és tanácsokat találsz itt kerékpár szállítással kapcsolatban. Tömegközlekedéssel, vonattal vagy akár autóval is utazhat kedvenc bringáddal az országban.

Tudomásunk szerint jelenleg ma Magyarországon Budapesten, Kaposváron és Miskolcon engedélyezett kerékpár szállítása tömegközlekedési eszközön.

Tovább
KERÉKPÁROS TÉVHITEK

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

TÉVHITEK

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.