Facebook Instagram Youtube

Kerékpáros térképek

Kerékpárutak, biciklis túraútvonalak térképei telefonra, böngészőre, vagy a saját kezedbe. Online és nyomtatott térképek listáját találod meg itt.

Kép forrása


Online elérhető térképek

Itt gyűjtjük azokat a kerékpáros térképeket, melyek online is elérhetőek. A gyűjtést nemrég kezdtük, így még sok hiányzik, segíts Te is gyűjteni! Az általunk ajánlott nyomdai térképeket pedig az oldal alján találod.

Budapest 


  Országos

   Nemzetközi térképek, appok


   Ha tudtok online elérhető kerékpáros térképekről, a kommunikacio [kukac] kerekparosklub [pont] hu címre küldjétek el a linkeket! Köszönjük!

    

   Nyomtatott térképek
   A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy minél többen, minél kényelmesebben kerékpározhassanak.
   Támogasd munkánkat adód 1%-ával!
       Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

   A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

   Hogyan segíthetsz?

   • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-43. További infók az 1%-ról itt.
   • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
   • Támogass adománnyal! Bankszámlaszámunk itt érhető el.
   • Vásárolj pólót, ajándékot! Webshopunk itt érhető el.

   Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

   Oszd meg kerékpáros élményeidet

   Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.