Facebook Instagram Youtube

Kerékpáros felelősség-, baleset- és lopásbiztosítás

2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosításos tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségbiztosítással és biciklilopás esetére vagyonbiztosítással is. Partnerünk a Posta Biztosító.

Ha baleset ér

Kárbejelentést a hello Bringás applikációban tudsz tenni a Kárbejelentés menüpontban. A szerződésszámod a következő: 1208098000001.

További (email) elérhetőség kárbejelentéshez: karinfo@hello.hu.

A biztosítás a tagságod kiváltását követő hónap első napjától él. Tehát, ha február 15-én léptél be a klubba, akkor a biztosításod március 1-től érvényes. Minden más szolgáltatást azonnal igénybe tudsz venni.

FONTOS! Lopáskár esetén minden esetben szerezz be rendőrségi jegyzőkönyvet!


Jelenleg a Hello appban még nem elérhető funkció a Kerékpárosklub tagjai számára a tagsági szám rögzítése.

A lopásbiztosítához tartozó fotókat alvázszám rögzítésével a Most parkoltam lehetőségnél tudod feltölteni.

Ha az app működésével kapcsolatban további kérdésed merülne fel, fordulj közvetlenül a Hello ügyfélszolgálatához a +36 1 40 43556 telefonszámon, vagy a hello@hello.hu email-címen.

A felelősség - és balesetbiztosításod az apptól függetlenül automatikusan él a befizetés napjától számított következő hónap első napjától, mivel ezeket a befizetéseket mi közvetlenül leadjuk a biztosítónak.

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeink egyikén. 


 


 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.