Tagsági akció 2020 tél

Tagság kiváltása, meghosszabbítása


ÚJ BELÉPŐKNEK: Hogyan lehetek tag?

 • Regisztrálj honlapunkon, ekkor kapsz egy jelszót.
 • Jelentkezz be a kapott jelszóval honlapunkra és töltsd ki a taglapodat. (a /Profilod/Saját adatok/Tag regisztráció fülön)
 • Válaszd ki tagsági kártyád típusát Webshopunkban:
  1. A kártyatípusokról itt is tájékozódhatsz
  2. Fontos: Webshopunkban már nem kell regisztrálnod, sem bejelentkezned.
  3. A tagsági típus kiválasztása és szállítási cím megadása után tudsz majd továbblépni a fizetéshez.
 • Fizetés Webshopunk pénztárában:
  • Bankkártyával
  • Paypallal 
  • Átutalással: Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005 (javasoljuk, állítsd be az évi egyszeri utalást, így biztos nem felejted el jövőre!)

RÉGI TAGJAINKNAK: Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

Csak éves tagdíjadat kell befizetned, és mi megküldjük az új érvényesítő matricádat az érvényesség fordulónapján. 

 • Válaszd ki tagsági kártyád típusát Webshopunkban:
  1. A kártyatípusokról itt is tájékozódhatsz
  2. Fontos: Webshopunkban már nem kell regisztrálnod, sem bejelentkezned.
  3. A tagsági típus kiválasztása és szállítási cím megadása után tudsz majd továbblépni a fizetéshez
  4. Figyelem: ha a szállítási cím nem egyezik a taglapodon megadott címmel, kérjük, taglapodon is frissítsd! (a /Profilod/Saját adatok/ fülön)
 • Fizetés Webshopunk pénztárában:
  • Bankkártyával
  • Paypallal 
  • Átutalással: Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005 (javasoljuk, állítsd be az évi egyszeri utalást, így biztos nem felejted el jövőre!)
  • Készpénzzel irodánkban: 1133 Budapest, Kárpát u. 48. Nyitva tartás
 • Postázás: A matricádat és a számlát általában azonnal postázzuk. Viszont, ha jóval a fordulónap előtt fizeted be tagdíjadat, akkor csak az érvényesség fordulónapján tudjuk azt neked megküldeni, korábban nem.

A befizetést követően mikor kapom meg a kártyámat és az érvényesítő matricát?

 • Új tagkártya: a befizetést követően 10 napon belül elkészül a kártyád, amelyről e-mailben értesítést kapsz. Választhatsz személyes vagy postai átvétel között. Mindkét esetben a kártyához mellékeljük a számlát és az érvényesítő matricát!
   
 • Tagság hosszabbítása esetén: csak érvényesítő matricára van szükséged. A befizetést követően azonnal postázzuk a számlával, de ebben az esetben is választható a személyes átvétel. Ha jóval a fordulónap előtt fizeted be tagdíjadat, akkor csak az érvényesség fordulónapján tudjuk azt neked megküldeni, korábban nem.

Érvényesség:

 • Amint megvan a kártyád és az érvényes matrica, máris igénybe veheted a vásárlási kedvezményeketkedvezményes bankszámlacsomagot, a 25%-os vasúti kedvezményt és a jogsegélyszolgálatot.
   
 • biztosítás viszont csak a befizetést követő hónap elsejétől érvényes! A biztosítónak havonta tudjuk lejelenteni az új tagokat. Tehát ha szeptember közepén utalsz, és megkapod a kártyád/matricád, akkor szeptemberben még nem érvényes a biztosításod, csak október elsejétől!
   
 • Sürgős esetekben, ha pl. a MÁV-on rendszeresen közlekedsz, jelezd felénk a info@kerékpárosklub.hu e-mail címen, hogy igazolást szeretnél kérni az érvényes klubtagságodról. Így már akkor is igénybe tudod venni a kedvezményt, amikor még nincs a kezedben a kártya.
   
 • A tagság 12 hónapig érvényes. Ha pl. szeptember közepén fizeted be tagdíjad, akkor a következő év szeptember végéig érvényes matrica kerül tagkártyádra.

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteidet kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítással lepheted meg, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe és nem utolsósorban a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjaivá és ezáltal támogatóivá válnak. Az ajándékozáshoz szükséges teendőidet itt olvashatod el.


 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Fly: az info[kukac]kerekparosklub[pont]hu-ra írj. Nóri meg tudja nézni, hogy a paypal számlára megérkezett-e a pénz.

Üdv!
Most hosszabbítottam a tagságot. A vásárlásnál a PayPal és a bankom szerint megtörtént a fizetés, a webshop viszont a "sikertelen paypal fizetés" oldalt adta be és a vásárlás benne maradt a kosárban. Ilyenkor mi van?

Kedves Jungi!

Köszönjük, hogy beléptél a Kerékpárosklubba!

Valóban, az április 1-ei, új tagsághoz tartozó befizetésed már hónap legelejétől érvényes minden, a tagsághoz járó kedvezménnyel együtt, 12 hónapra. A kártyád elkészülésének van egy átfutási ideje (általában kb. 1 hét), ha már ezelőtt szeretnéd kedvezményeid igénybe venni, tudunk küldeni egy igazolást tagságod aktív státuszáról. Ezt az info@kerekparosklub címen tudod igényelni. Az igazolást elfogadják a MÁV-nál is kedvezményes kerékpárjegy vásárlásához.

A repi pólóval kapcsolatban: jelenleg nincs ilyen lehetőség nálunk sajnos, de érdemes figyelni időszakos tagsági akcióinkat, amelyek keretében igyekszünk új, és korábbi tagjainknak is kedvezni tagság meghosszabbítása vagy kiváltása esetén, nyeremény akciók meghirdetésével.

Sziasztok!
Idióta vagyok, az első kérdésemre már megkaptam a választ. Bocsi a hülye kérdésert. :)

Sziasztok!
En április 1-én regisztráltam és fizettem.
Viszont április 29-én megyek a balatonkörre. A Máv kedvezmény és a biztosítás akkor még nem fog élni?
Illetve tudom, hogy pofátlanság, de azt hallottam, hogy az új tagok kapnak repi pólót, ez igaz vagy csak ámítottak :)
Előre is köszi a választ.
Szép napot nektek!

Kedves György,

Én egymásra szoktam ragasztani őket, de annak sincs akadálya, hogy leszedd a régieket. A régi matricák nem használhatóak semmire, max jól mutatnak a kártyán.

üdv,
toreki

Sziasztok!
2011 óta vagyok tag.Szeretném a következő évre is meghosszabbítani a tagságomat, de már nem nagyon fér új matrica a kártyámra, aminek száma 4716.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszi szépen!