Facebook Instagram Youtube

CIB Bank kedvezményes számlacsomag

Jelenleg nem elérhető

Tagjaink a CIB Banknál kedvező számlavezetési lehetőséget választhatnak.

A CIB számlák és más kedvezmények igénybevételével a Magyar Kerékpárosklub tagjaként éves szinten több ezer forintot spórolhatsz meg.

A CIB bankfiókokban számlanyitáskor: 

  • jelöld meg a CIB Online Számlacsomagot
  • illetve a Klub bejegyzett, teljes nevét add meg, ami pontosan így hangzik: Magyar Kerékpáros Érdekvédelmi, Szabadidősport és Turisztikai Szolgáltató Klub.
    Ez azért fontos, mert - mint kiderült - "Magyar Kerékpárosklub"-ként nem mindig találják meg a jegyzékben. Ezért fordulhatott elő néhány esetben, hogy az ügyfélszolgálat azt a téves információt adta, hogy nincs ilyen számlacsomag.
  • A számlanyitáshoz, ill. igazoláshoz az érvényes tagkártyát be kell mutatnod.
  • Klubtagként a CIB Partner kedvezményre vagy jogosult!

Esetleges probléma esetén az info@kerekparosklub e-mail címen lehet segítséget kérni.

INFORMÁCIÓ RÉGI TAGJAINKNAK:
A számlavezetés kondíciói és kedvezményei 2014 januárjától megváltoznak.
 
A Kerékpárosklub tagjaként az eddigi ún. "CIB XL Munkavállalói Juttatási Csomag"-ról, a "CIB online számlacsomagra" kell áttérned, melyhez a tagságod igazolásával további jelentős kedvezményeket kapsz a "CIB Partner kedvezmény" igénybevételével. A számlavezetési díj akár ingyenes is lehet, az éves kártya- és társkártya díjaiból pedig 50 % kedvezményt kaphatsz.  
 
Ezért kérjük, ha még nem tetted, fáradj be mielőbb a Neked megfelelő CIB fiókba és kérd a csomagváltást és/vagy kösd meg a CIB Partner kedvezményre jogosító szerződést.
 
Részletes segítségnyújtást a csomagváltások és kedvezményekre jogosító szerződéskötések megéréséhez ide kattintva találsz.
 
Új tagjaink és azon régi tagjaink, akik most szeretnének a CIB partnerei lenni, az új CIB Online csomagot jelöljék meg számlanyitáskor és kérjék hozzá a CIB Partner kedvezményt!
 
Fontos! A CIB Partner kedvezmény, minden esetben csak érvényes Kerékpárosklub tagkártya felmutatásával igényelhető. A kedvezmény csak az érvényességi matricán feltüntetett lejárati határidőig vehető igénybe. A tagság hosszabbításakor, a banknál, az új érvényességi idejű tagkártya bemutatása szükséges!

 


A CIB bank fiókkeresője.
 

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.