Facebook Instagram Youtube

Változás a klubtagságihoz járó CIB kedvezményes számlacsomag feltételeiben

Változás a klubtagságihoz járó CIB kedvezményes számlacsomag feltételeiben
2013.12.21
A CIB bank számlavezetési kondíciói és kedvezményei 2014 januárjától megváltoztak.
 
A Kerékpárosklub tagjaként az eddigi ún. "CIB XL Munkavállalói Juttatási Csomag"-ról, a "CIB online számlacsomagra" kell áttérned, melyhez a tagságod igazolásával további jelentős kedvezményeket kapsz a "CIB Partner kedvezmény" igénybevételével. A számlavezetési díj akár ingyenes is lehet, az éves kártya- és társkártya díjaiból pedig 50 % kedvezményt kaphatsz.  
 
Ezért kérjük, ha még nem tetted, fáradj be mielőbb a Neked megfelelő CIB fiókba és kérd a csomagváltást és/vagy kösd meg a CIB Partner kedvezményre jogosító szerződést.
 
Egy kis segítségnyújtás a csomagváltások és kedvezményekre jogosító szerződéskötések megértéséhez:
 
Az eddigi ún. "CIB XL Munkavállalói Juttatási Csomag"-on belül   "Classic", illetve "Online" díjszabást különböztettek meg. Annak megfelelően, hogy korábban ki, melyik díjszabáshoz tartozott, a következő lehetőségek egyike állhat fent:
 
Aki korábban
 

1. CIB XL MJCS "Classic" csomagra szerződött, annak át kell térnie az új "CIB Online" számlacsomagra, mely mostantól 1129 Forintba kerül és díjmentesen külön megkötni hozzá a CIB Partner kedvezményszerződést.

2. CIB XL MJCS "Classic" csomagra szerződött és nem szerződik újra, nem vált csomagot, annak januártól az új "CIB Classic" csomag díjai kerülnek felszámolásra.

3. CIB XL MJCS "Online" csomagra szerződött, az januártól automatikusan új "CIB Online" csomagot kapta, de a kedvezmény igénybevételéhez meg kell kötni hozzá a CIB Partner kedvezményszerződést. A kedvezményre jogosító szerződés ingyenes megkötésére folyamatosan, határidő nélkül van lehetőség. Természetesen a kedvezmény csak a CIB Partner kedvezményszerződés megkötése napjától érvényes.

4. CIB XL MJCS "Online" csomagra szerződött és januártól automatikusan új "CIB Online" csomagot kapott, de NEM köt a banknál CIB Partner kedvezményszerződést, arra a továbbiakban az új "CIB Online" csomag standard kondíciói vonatkoznak.

Új tagjaink és azon régi tagjaink, akik most szeretnének a CIB partnerei lenni, az új CIB Online csomagot jelöljék meg számlanyitáskor és kérjék hozzá a CIB Partner kedvezményt!
 
Fontos! A CIB Partner kedvezmény, minden esetben csak érvényes Kerékpárosklub tagkártya felmutatásával igényelhető. A kedvezmény csak az érvényességi matricán feltüntetett lejárati határidőig vehető igénybe. A tagság hosszabbításakor, a banknál, az új érvényességi idejű tagkártya bemutatása szükséges!
 

  • A klubtagságihoz járó CIB számlacsomagról bővebben itt
  • A klubtagságihoz járó egyéb szolgáltatásokról és kedvezményekről itt tájékozódhatsz.
  • Ha szeretnél klubtag lenni, katt ide! Ezáltal nem csak a fenti kedvezményeket veheted igénybe, hanem támogatod munkánkat, hogy Magyarország még bringásabbá válhasson!

 
A CIB bank fiókkeresője.
 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron