Facebook Instagram Youtube

Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét
2021.02.03
Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

A boltokat régiók szerint csoportosítottuk. A térképen oldalt ki és be tudod kapcsolni az egyes régiókat, így eltüntetheted, amelyikre nincs szükséged.

A térkép elérhető innen

Frissítsük együtt!

Ez egy folyamatosan frissített térkép a Magyar Kerékpárosklub üzemeltetésében.

Ha megszűnt vagy új boltot találtál, esetleg megváltozott a nyitvatartás, akkor azt jelezd kommentben a táblázat megfelelő helyén.

Kommentelni a Google Táblázat oldalán, adott mezőt kijelölve tudod a felső ikonsor komment jelzésére kattintva. 

Táblázatos formában:

Az alábbi táblázatban a településeket lapozgatva is megnézheted a listát.

 

Még több bringás térképet keresel?

Itt találod a gyűjteményünket.



Dolgozzunk együtt a bringás fejlesztésekért!

A Magyar Kerékpárosklub erejét a közössége adja. Minél többen dolgozunk a bringás fejlődésért, annál több eredményt érhetünk el.

Csatlakozz hozzánk tagsági akciónkban és támogasd munkánkat adód 1%-ával!

Kerékpárosklub tagként biciklis baleset-, felelősség és lopásbiztosítás, jogsegély és több mint 150 kedvezmény jár vonatjegyektől vendéglátóhelyekig. Ami viszont a legfontosabb: tagként a bringás fejlődésért végzett munkát támogathatod és csatlakozhatsz helyi csoportjainkhoz, akik listáját itt találod.



Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

  • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-43. További infók az 1%-ról itt.
  • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
  • Támogass adománnyal! Bankszámlaszámunk itt érhető el.
  • Vásárolj pólót, ajándékot! Webshopunk itt érhető el.

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!


Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Tervvéleményezés 2021

BudapestFővárosi Önkormányzat:BKKAktív és Mikromobilitási stratégia javaslatokBudapest KözútVIII. kerületDiószegi Sámuel utcaDunakanyarVác - Verőce EV6

2021.01.21 |  aron