Facebook Instagram Youtube

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!
2013.11.14
Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz  is jutnak. (A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.)

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz is jutnak. (A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.)

Hogyan ajándékozhatok MK tagságot?

1. Az ajándék klubtagság oldalon vásárold meg az ajándékkártyák valamelyikét!

2. Nagyon fontos!!: A Pénztár menüpontban az 5. lépésnél, a Rendelés összesítése pontnál a Megjegyzés rovatba add meg a következő információkat:
- a megajándékozott  neve és email címe
- a postacím, ahova az ajándék tagsági kártyát kéred postázni
- a dátum, amikortól fogva megkereshetjük az általad megajándékozottat emailben, hogy elmondjuk, mi a teendője. 
(Ugyanis regisztrálnia kell majd honlapunkon, hogy érvényes legyen a tagsága. Miután ajándékról van szó, nem szeretnénk leleplezni a meglepetésed, így írd meg nekünk, december hányadika után kereshetjük meg, pl. ha mikulás ajándéknak adod, akkor december 7-től, vagy mondjuk karácsony után, ha karácsonyi ajándéknak szánod)


3. Az ajándékot egy díszes borítékban, kísérőlevéllel postázzuk címedre vagy közvetlenül a kedvezményezett címére, de személyesen is átveheted az Kerékpárosklub irodájában (címünk és nyitva tartásunk itt).

Éves tagdíjak itt vagy a klubtagság oldalon láthatóak

Feltételek:

- ajándékba csak új tagságot lehet adni, régi tagságot nem lehet hosszabbítani
- ajándékba csak biztosítással egybekötött tagságot lehet adni

Ha kérdésed van, írj nekünk nyugodtan az info@kerekparosklub.hu címre, vagy hívj minket a +36-1-315-05-90 telefonszámon.

Kapcsolódó hírek

Tagság kiváltása, meghosszabbítása

Hogyan lehetek tag? (új belépőknek)Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

2015.11.19 |  Emese
Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!

Ugye, hogy a biciklizés nem évszakfüggő? Ráadásul, ha november 9. és december 6. között lépsz be a Magyar Kerékpárosklubba akár újonnan, akár tagságodat meghosszabbítóként, garantált maszk és további 87 ajándék egyike lehet a tiéd.

2020.12.02 |  aron
Itt vannak az őszi tagsági akciónk nyertesei

Kisorsoltuk 17 nagylelkű partnerünk tagsági akciónkra felajánlott 87 remek ajándékát. November 9. és december 7. között 727-en váltottak először vagy hosszabbítottak meglévő éves Kerékpárosklub tagságot, ami rekordnak számít a téli tagsági akcióink történetében. Köszönjük nektek, hogy egész éves munkánkat támogatjátok. Garantált ajándék bringás szövetmaszkkal és további 87 értékes nyereménnyel háláljuk meg segítségeteket. A több mint félmillió forintos összdíjazású játékban bringás kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomagok, tömörgumik és táskák, valamint szálláshelyek, múzeumbelépők és további élményajándékok is gazdára találtak.

2020.12.10 |  aron