Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz  is jutnak. (A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.)

Hogyan ajándékozhatok MK tagságot?

1. Webshopunkon keresztül vásárold meg az ajándékkártyák valamelyikét! A piros masnis kártyákat keresd! (Ajándékba csak biztosítást nyújtó kártyát választhatsz, a biztosítást nem tartalmazó kártya ajándékba nem adható.)

2. Nagyon fontos!!: A Pénztár menüpontban az 5. lépésnél, a Rendelés összesítése pontnál a Megjegyzés rovatba add meg a következő információkat:
- a megajándékozott  neve és email címe
- a postacím, ahova az ajándék tagsági kártyát kéred postázni
- a dátum, amikortól fogva megkereshetjük az általad megajándékozottat emailben, hogy elmondjuk, mi a teendője. 
(Ugyanis regisztrálnia kell majd honlapunkon, hogy érvényes legyen a tagsága. Miután ajándékról van szó, nem szeretnénk leleplezni a meglepetésed, így írd meg nekünk, december hányadika után kereshetjük meg, pl. ha mikulás ajándéknak adod, akkor december 7-től, vagy mondjuk karácsony után, ha karácsonyi ajándéknak szánod)

3. Az ajándékot egy díszes borítékban, kísérőlevéllel postázzuk címedre vagy közvetlenül a kedvezményezett címére, de személyesen is átveheted az Kerékpárosklub irodájában (címünk és nyitva tartásunk itt).

Éves tagdíjak itt vagy a webshopban láthatóak

Feltételek:

- ajándékba csak új tagságot lehet adni, régi tagságot nem lehet hosszabbítani
- ajándékba csak biztosítással egybekötött tagságot lehet adni

Ha kérdésed van, írj nekünk nyugodtan az info@kerekparosklub.hu címre, vagy hívj minket a +36-1-315-05-90 telefonszámon.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Lejárt a támogatói szerződés a Mastercarddal, így a kedvezmény megszűnt. Az oldalt hamarosan javítjuk.

Nincs olyan a kosár oldalon, hogy "mastercard kedvezmény"

Írj e-mailt a shop[kukac]kerekparosklub.hu címre a megjegyzéssel, és írd bele a rendelés számlát is.

toreki

Sziasztok!

Sikerült elrontanom, nem írtam semmit a megjegyzéshez :(
Lehet valahogy utólag módosítani?

Köszi,
Bálint