Facebook Instagram Youtube

Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!

Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!
2020.12.02
Ugye, hogy a biciklizés nem évszakfüggő? Ráadásul, ha november 9. és december 6. között lépsz be a Magyar Kerékpárosklubba akár újonnan, akár tagságodat meghosszabbítóként, garantált maszk és további 87 ajándék egyike lehet a tiéd.

Itt az újabb bringás reneszánsz! Budapesten és vidéken is régóta kért bringás fejlesztések történtek. Javaslatunkra elindul a kerékpárvásárlás támogatása, tovább dolgozunk a biztonságot növelő KRESZ-módosításokért. Az új utak és a koronavírus robbanást hoztak a bicikliszámlálókon. A bringás fejlesztésekért vívott küzdelmünk, kampányaink és oktatóprogramjaink mégis nehéz helyzetbe kerültek: egyre többen élvezik a munkánk hatását, ugyanakkor a független szakmai működésünket, a növekedésünket biztosító tagságunk lassan csökkenni kezdett. A nehéz gazdasági helyzetben érthető, hogy sokan lemondanak az extra kiadásokról. Mi mégis hiszünk abban, hogy a kerékpározással nemcsak a vírus kerülhető el, hosszú távú társadalmi hatásai egészségesebb, élhetőbb Magyarországhoz segítenek mindenkit. Támogasd munkánkat tagságoddal! Cserébe biciklis baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást, kedvezményeket, jogsegélyt nyújtunk, és azért dolgozunk, hogy te is kényelmesebben kerékpározhass.

Lépj be a Kerékpárosklubba vagy újítsd meg tagságodat november 9. és december 6. között!

Az akciót december 7. hétfő 24:00-ig meghosszabbítottuk!

Garantált ajándékunk egy egyedi, a rakparti bringázást megörökítő textilmaszk, és további 87 remek nyeremény is a tiéd lehet. A több mint félmillió forintos összdíjazású játékban bringás kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomagok, tömörgumik és táskák, valamint szálláshelyek, múzeumbelépők és további élményajándékok várnak.

Maszk design: themaisahmad (Instagram / Behance)

Nehéz felsorolni, idén hány eredményben volt benne a kezünk.

Elkészült az évtizede kért Budapest-Szentendre közti Eurovelo 6 kerékpárút, Budapesten a Nagykörúton, Bartók Béla úton, Baross utcán, a Villányi és Tétényi úton, hétvégenként korzó lett a Pesti alsó rakpart, valamint külvárosi területeken is elkészült sok fejlesztés, amiken mi is dolgoztunk. Civil szervezetekkel közösen, sikerrel kezdeményeztük a Nagykörút teljes megújításának elindítását. A Balatonnál és Szegeden is aszfaltba öntötték a javaslatainkat.

Sikerrel lobbiztunk az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatásáért és javaslatot tettünk a hagyományos bringák vásárlásának támogatására. Dolgozunk a biciklizés biztonságát nyújtó KRESZ-módosításokért. A vírus előtt tucatnyi önkormányzati vezetővel találkoztunk és adtunk le javaslatcsomagokat, közben megvédtük a kerékpározást a lezárásokkal szemben. Ősszel közös munkacsoportot alapítottunk a MÁV-Starttal a vasúti bringaszállítás és tárolás fejlesztéséért.

Teljes gőzzel népszerűsítetjük a bringázást még télen is, közben hárítjuk a kerékpárellenes támadásokat. Oktatóprogramokat is tartottunk. 

Mindeközben irodánk karanténból dolgozik, területi szervezeteink is megsínylették a fizikai távolságtartást, mégis igyekeztünk közösséget építeni. Győrben csapatosan segítettünk bevásárolni a koronavírus által veszélyeztetett időseknek.

Tagságunk csökkenése nem segíti, hogy több feladatot vállaljunk. Segíts te is, hogy növekedjünk, de legalább szinten tarthassuk munkáinkat!

Tudtad?

Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, ám ezzel együtt többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló kerékpárjegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség és vagyonbiztosítást is.

A Magyar Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük valamennyiüknek!

Az akció 2020. november 9-től december 6-ig tart és tagdíj befizetéseddel automatikusan részt veszel a játékban.

Az akciót december 7. hétfő 24:00-ig meghosszabbítottuk!

Garantált ajándék:

Minden akció alatt befizetőnek egy textilmaszkot adunk ajándékba, ami a nyári hétvégékre megnyitott Pesti alsó rakparti bringázást örökíti meg a Budai Várral és a Lánchíddal.

Budapesti tagjainknak I bike Budapest logóval kiegészített maszkot küldünk, 

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

Élmény ajándékok:

Nyaralás, pihenés:

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

 • 5 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a Bikefun felajánlásából: lakat + kesztyű + szemüveg + pumpa + táska + lámpa
 • 5 darab csősál és további 5 darab ajándékcsomag a Kellys Bicyclestől (hajtogatós lakat + lámpaszett + tisztítószer + csősál), amiket az újonnan belépő tagok között sorsolunk ki.
 • 20 darab bringás térkép a Cartographiától
 • 6 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a hello Bringás felajánlásából: lámpa, csengő, fényvisszaverő pánt, üléshuzat eső ellen
 • 5 darab, biciklis kiegészítőket és ruházatot (softshell dzseki, mez, nadrág, fényvisszaverő) tartalmazó ajándékcsomag az Accell Hunland felajánlásából
 • 2 db univerzális méretű, vízálló bicikliüléshuzat, 1 db univerzális méretű, plüss szőrmés ülésmelegítő huzat, 2 pár fényvisszaverő, nadrágvédő bokapánt DoriPopp felajánlásából
 • 1 pár Tannus tömörgumi a Pajtás Biciklibolttól
 • 5 darab Bagaboo ajándékcsomag, benne Magyar Kerékpárosklub logóval díszített táskákkal
 • 1 darab kerékpáros mez és 1 darab vízlepergetős széldzseki a Bendzso Bringaruha jóvoltából
 • 3 darab Kiscelli Múzeum ajándékcsomag
 • 1 darab hajtogatós lakat a Sydney Bicikliktől
 • 10 példány Jeff Speck 101 szabály az élhető városért című frissen megjelent könyvéből az Aktív Magyarország felajánlásából
 • 5 darab falikép a maszk grafikájával

Ha te is kiváltod klubtagsági igazolványod, az ország legnagyobb bringás szakmai szervezete neked is fog dolgozni az év 12 hónapjában.

Az éves tagsággal számos előny, szolgáltatás és kedvezmény jár.  Árkedvezményt kaphatsz szálláshelyeken és éttermekben, de pl. A MÁV biciklijegyed is olcsóbban veheted meg.  A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség- és vagyonbiztosítást is.

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

November 9 és december 6 között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

Az akciót december 7. hétfő 24:00-ig meghosszabbítottuk!

 • Ha még nem vagy tag, a regisztráció lépéseiről itt tájékozódhatsz.
 • Ha tagságod szeretnéd meghosszabbítani, megteheted webshopunkban vagy banki átutalással.
  A személyes befizetés irodánkban a járvány miatt szünetel. Ha elakadtál a regisztráció során, kérhetsz telefonos segítséget hétköznap 10-17:00 között a +361-315-0590.

Tagságod érvényessége

 • Új tagságod a befizetést követő hónaptól lesz érvényes.
 • Amennyiben tagságod meghosszabbítod, előző tagságod lejártát követően újabb 12 naptári hónapig lesz tovább érvényes a tagságod.

Ajándékok és ajándéksorsolás.

 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, december 9-én kerül sor.
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.
 • A tagsági akció lejártát követően minden befizetőnek írunk egy levelet, amiben arra kérjük, egy megadott határidőig válassza ki, milyen méretű, illetve női vagy férfi szabású pólót szeretne ajándékba. Ennek függvényében megrendeljük a pólókat, és újabb körüzenetben értesítjük azokat, akik a pólót a megadott határidőig kiválasztották, ha megérkeztek az ajándékok irodánkba, illetve, hogy meddig lehet átvenni őket. A kiszállítás lehetőségeiről szintén emailben küldünk tájékoztatást. Azok számára, akik a megadott határidőig nem választják ki pólójukat, nem tudjuk garantálni az ajándékot.

Csak pólót vagy maszkot szeretnél és támogatnád munkánkat?

Ha csak valamelyik termékünket (pl. a maszkot) szeretnéd beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékeink közül.

A téli tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

Köszönjük támogatásotokat!

Jó bringázást kívánunk! Találkozunk minden nap az utakon!
Magyar Kerékpárosklub

 


Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron