Facebook Instagram Youtube

Hírek: ajándék

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!
Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz is jutnak.
2013.11.14 |  Főszerkesztő
Tagsági rekord, kisorsoltuk a nyerteseket
Kisorsoltuk a tagsági akciónk 156 db nyereményét. A játékban 893-an vettetek részt, ami rekord a nyereményjátékaink történetében, és ezzel először 2700 fölé emelkedett a Kerékpárosklub munkájának fenntarthatóságát biztosító tagjaink száma. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a bringás fejlődésért végzett munkát, hogy a közösség erejével továbbra is független szakmai munkával tudjunk a kerékpározásért dolgozni. Nagy köszönet jár a példamutatóan jófej céges támogatóinknak is, akik a nyereményeket ajánlották fel.
2018.05.23 |  aron
Kisorsoltuk a nyereményeket: 19 féle, 55 darab nyeremény talált gazdára!
Kisorsoltuk a téli tagsági akciónk nyereményeit. A játékban 480-an vettetek részt, 19 féle termék 55 darab ajándéka talált gazdára. Köszönjük, hogy tagságotokkal támogatjátok a Kerékpárosklub munkáját, reméljük az 1% felajánlások idején is számíthatunk majd rátok! Az se legyen szomorú, aki nem nyert, hiszen a tagoknak járó kedvezmények és szolgáltatások mindenkinek járnak.
2016.12.20 |  aron
Lépj be, vagy újítsd meg klubtagságod, 55 nyeremény vár - a fődíj egy bicikli!
Lassan itt az év vége, ami azt jelenti, hogy újra ajándékakcióval szeretnénk meghálálni a Kerékpárosklub tagjainak támogatását. 2016. november 22. és december 12. között belépő új tagjaink, illetve tagságukat megújítók között 55 értékes és izgalmas ajándékot sorolunk ki! A fődíj egy Női Váz bicikli, Sziget belépők, utazások, ruhák, kiegészítők és szervizkuponok is az ajándékok között vannak. 
2016.11.27 |  aron
Ajándékozd meg szeretteidet sorban állás nélkül, a bringás ügyet támogatva
Ajándékot keresel, de nem akarsz boltokba rohangálni? Egyszerű tárgyak helyett eszmei értéket is keresel? A Kerékpárosklub munkáját bringás ajándékok vásárlásával is támogathatod, ami a webshopunkon keresztül sokkal könnyebb lett! Az I Bike Budapest és Kerékpárosklub mintás pólókat, pulóvereket, esőkabátokat, táskákat az ország bármely pontjára megrendelheted. Kerüld el a sorba állást, és támogasd a biciklis fejlődést!
2016.12.16 |  aron
2014. tavaszi garantált ajándékok és heti nyeremények
Bringázz Te is a munkába! Ha megvan a 8 bringás alkalmad, biztos ajándékot kapsz. Továbbá, a kampány 5 hete alatt hetente sorsolunk is minden résztvevő között.
2014.05.14 |  admin