Facebook Instagram Youtube

Ajándékozd meg szeretteidet sorban állás nélkül, a bringás ügyet támogatva

Ajándékozd meg szeretteidet sorban állás nélkül, a bringás ügyet támogatva
2016.12.16
Ajándékot keresel, de nem akarsz boltokba rohangálni? Egyszerű tárgyak helyett eszmei értéket is keresel? A Kerékpárosklub munkáját bringás ajándékok vásárlásával is támogathatod, ami a webshopunkon keresztül sokkal könnyebb lett! Az I Bike Budapest és Kerékpárosklub mintás pólókat, pulóvereket, esőkabátokat, táskákat az ország bármely pontjára megrendelheted. Kerüld el a sorba állást, és támogasd a biciklis fejlődést!

Ajándékot keresel, de nem akarsz boltokba rohangálni? Egyszerű tárgyak helyett eszmei értéket is keresel? A Kerékpárosklub munkáját bringás ajándékok vásárlásával is támogathatod, ami a webshopunkon keresztül sokkal könnyebb lett! Az I Bike Budapest és Kerékpárosklub mintás pólókat, pulóvereket, esőkabátokat, táskákat az ország bármely pontjára megrendelheted. Kerüld el a sorba állást, és támogasd a biciklis fejlődésért dolgozó Kerékpárosklubot!

Lássuk, mink van!

  • Kerékpárosklub tagság ajándékba

Tudtad? Az éves tagsággal a Kerékpárosklub pénzügyi stabilitását segíted, valamint többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.

Tagsági ajándékozás részleteiért kattints ide!

Tovább a webshopra

  • I Bike Budapest pólók

A budapesti bringás mozgalom jelképét többféle módon is magadra veheted. Vannak fehér és fekete pólóink a klasszikus I Bike Budapest logóval, illetve a fekete alapon sárga stenciles verzió is elérhető. Ha a logó helyett kedvenc környékeddel azonosulsz jobban, akkor a budapesti városrészek neveiből összerakott bicikli mintájú darabot ajánljuk.

Mindegyik póló elérhető a legkisebb gyerek mérettől XXXL-ig, természetesen férfi és női méretben is.

A pólók ára 2500 forint.

Tovább a webshopra

  • I Bike Budapest pulóver

A hidegebb időben gyorsan felmelegítenek a sötétkék, uniszex, kapucnis, kenguruzsebes I Bike Budapest pulcsik, amik klasszikus és sárga stenciles mintával kaphatóak. Limitált szériában készülő, ritkább darabokról van szó. Gyerekmérettől XXL-ig táraztunk be belőlük.

A pulóverek ára 5000 forint.

Tovább a webshopra

  • Quechua Raincut esőkabátok saját mintával

2016 őszén esőkabátokkal bővíttettük a palettát, és ehhez egy jó minőségű darabot szemeltünk ki. Limitált szériában rendeltünk a Decathlon egyik legpraktikusabb esőkabátjából, hogy a csapadék se riasszon el senkit a bringázástól.

Az esőkabát előnye, hogy saját zsebébe összecsomagolva egy kis tasakban tudod szállítani, így záporos hétköznapoktól a nagyobb kirándulásokig jól jöhet. Nagyon könnyű, mellkasig lecipzározható darabokról van szó.

A kabátok kék színűek. A szív felett egy Magyar Kerékpárosklub, a hátán pedig választhatóan I Bike Budapest, vagy Kerékpárosklub logóval érheted el.

Áruk: 6000 forint

Tovább a webshopra

  • I Bike Budapest táskák

Vásárolni mész, de nem bírod a felesleges szemetelést okozó nejlonzacskókat? Egy könnyű darabot keresel bringázáshoz, nyaraláshoz, fesztiválozáshoz? Az I Bike Budapest logós vászontáskák és fekete tornazsákok neked lettek kitalálva.

A táskák ára 2000 forint.

Tovább a webshopra

  • Magyar Kerékpárosklub pólók

Szíveden viseled, vagy hátad közepére kívánod a Kerékpárosklubot? Ezzel a pólóval egyszerre mindkét dolgot megteheted. Kék alapú és elől-hátul fehér mintával ellátott klubpólóink a legelkötelezettebb tagok alapdarabjai. S-XXL méretekben, férfi szabással .

A póló ára: 2500 ft.

Tovább a webshopra
 

Kiszállítás, átvétel:

- Személyes átvétel irodánkban: INGYENES
- Postai kézbesítés, rendelt mennyiségtől függő szállítási díjakon. Fizetés előtt a rendszer pontos árat számít ki. Néhány példa tájékoztatásul:

1 db póló: 600 Ft
1 db pulóver: 800 Ft
3-4 póló: 1050 Ft

Fontos! Az utolsó két postázási nap ebben az évben 2016. december 19. és 21. Kérjük ennek 

Irodánk 2016. december 19 és 22. között 9:30-tól 19:00-ig tart nyitva, december 23-án 18:00-ig várunk mindenkit! Cím: 1133 Budapest, Kárpát utca 48. (Térkép)

Irodánkban adományozni is tudtok.

Előre is köszönjük, hogy a bringás ügy támogatására is gondolva ajándékozzátok meg szeretteiteket!
 


 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!
 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron