Facebook Instagram Youtube

Tagsági rekord, kisorsoltuk a nyerteseket

Tagsági rekord, kisorsoltuk a nyerteseket
2018.05.23
Kisorsoltuk a tagsági akciónk 156 db nyereményét. A játékban 893-an vettetek részt, ami rekord a nyereményjátékaink történetében, és ezzel először 2700 fölé emelkedett a Kerékpárosklub munkájának fenntarthatóságát biztosító tagjaink száma. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a bringás fejlődésért végzett munkát, hogy a közösség erejével továbbra is független szakmai munkával tudjunk a kerékpározásért dolgozni. Nagy köszönet jár a példamutatóan jófej céges támogatóinknak is, akik a nyereményeket ajánlották fel.

Kisorsoltuk a tagsági akciónk 156 db nyereményét. A játékban 893-an vettetek részt, ami rekord a nyereményjátékaink történetében, és ezzel először 2700 fölé emelkedett a Kerékpárosklub munkájának fenntarthatóságát biztosító tagjaink száma. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a bringás fejlődésért végzett munkát, hogy a közösség erejével továbbra is független szakmai munkával tudjunk a kerékpározásért dolgozni. Nagy köszönet jár a példamutatóan jófej céges támogatóinknak is, akik a nyereményeket ajánlották fel. Minden befizető I bike Budapest pólót vagy táskát kap ajándékba.

 

A nyertesekkel emailben is felvesszük a kapcsolatot, hivatalos értesítésnek az email tekintendő. Ha nyertél, kérlek nézd meg postaládád és tagszámod igazolása alapján egyeztetjük a nyereményed átvételének módját.

Most nézzük a neveket!

FŐDÍJUNK, 2 db páros belépőjegy a Sziget fesztiválra:

Csóka Anita, dr. Hoóz András

Élmény ajándékok:

 • 12 darab 2 fő részére, egy alkalommal menettérti balatoni hajózás a BAHART -tól

Berecz Dénes, Bethlenfalvy Ádám, Csoboth Attila, Demeter Balázs, Demjén Albert, Jelli Márton, Kálnoki-Gyöngyössy Zsófia, Koch Vince Kornél, Medgyessy Zsolt, Rogács Tibor, Varga László Márton, Zubornyék Tibor

Krein Dóri, Krusper Balázs

Terjék Balázs

Kovács Mátyás, Szirmai Péter

Oroszlány Balázs

Polgárdi Ádám
 

Nyaralás, pihenés:

Sinkovics Péter

Sárkány László
 

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

Töreki Dorina

 • 1 darab egyedi, Kerékpárosklub logós bagaboo futártáska

Katona Emese

Tóth István

Klein Dóra

Halmi Marianna

 • 1 darab bicikligumiból újrahasznosított Balkantango pénztárca, Warsaw típus.

Biczók Péter

Dr. Wengrin István

Tll József Barna

Fejes Zoltán

 • Hogyan utazzuk be a világot? könyv

Benyó Balázs, Léhner László, Perényi Roland
 

Kerékpáros térképek:

 • 3 darab Cartographia kerékpáros térképcsomag Balaton Kelet és Nyugat az Aktív térképek című sorozatból.

Gyebrovszki Nikoletta, Farkas Lili, Klein Zsófia

Bischof Tamás, Nemes Károly, Tordai György
 

Szervizkupon:

Gaál László, Varga Nelli
 

I bike Budapest ajándékok:

 • 5 darab I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub esőkabát. Részletek.

Andrásik Kriszti, Balázs-Csiki Attila, Bereczk Miklós, Darabos Judit, Tóth Krisztina

Grósz Menyhértné, Katzenberger Péter, Tóth Angéla, Várdai Júlia, Végh Henrietta

 • 5 darab I Bike Budapest póló a Kerékpárosklubtól. Részletek

Barnóth Csaba, Dávid Zoltán, Fábián Margit, dr. Meszleny Réka, Pápicsné Gelencsér Zsuzsanna


Az első 100 befizetőnek vagy hosszabbítónak Donkey Republic bicikli ülésre való esővédő huztatot ajándékoztunk. Minden befizető I bike Budapest pólót vagy táskát kap ajándékba.

Nagyon köszönjük még egyszer támogatást, és gratulálunk a nyerteseknek!

Tudnivalók:

 • Ha új belépő vagy, akkor a áprilisban befizetett tagságodhoz járó biztosításod 2018 májusától, májusi befizetés esetén 2018 júniustól érvényes.
 • Nyeremények átvételének határideje: 2018. június 15. Az átvétel módjáról a nyertesekkel külön egyeztetünk. Amennyiben a nyertes június 15-ig nem jelentkezik nyereményéért, az ajándék átvételét későbbi nem tudjuk garantálni.
 • Ajándékpólók méretének kiválasztása és átvétele az emailes értesítésben leírtak alapján június 1-től.
 • Tárgynyeremények esetén a felajánlott ajándékok cseréje nem lehetséges.
 • Ajándékutalvány típusú nyeremények esetében a támogató/ felajánló által megjelölt feltételekkel, a megadott érvényességi időben lehet felhasználni a nyereményeket, attól későbbiekben eltérni nem lehet.
 • A szállásakciók saját költségre bővíthetők, módosíthatók.

Bringás ajándékot keresel?

A Kerékpárosklub friss I Bike Budapest ruháival vagy ajándék klubtagsággal nem csak menő ajándékokat szerezhetsz, hanem a Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját támogathatod. Júniustól mindent megtalálsz az irodánkban, vagy webshopunkból az ország bármely pontjára, akár előre is megrendelheted.

Minden bringás ajándékot megtalálsz itt.
 

Lemaradtál az akcióról, de érdekel, miért érdemes taggá válni?

Mert te teszed lehetővé, hogy a magyarországi települések kerékpárosbarátabbak legyenek. Támogatásod segítségével tudjuk elérni, hogy a döntéshozók megfelelően reagáljanak a bringás közlekedők egyre nagyobb számára, ennek hatására új kerékpársávok és utak létesüljenek, újabb egyirányú utcák és buszsávok nyíljanak meg a biciklivel közlekedők előtt, fejlődjön a bringás turizmus és élhetőbbek legyenek a településeink.

Hogy lehetek tag?

Tagdíjak itt


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

 • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
 • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron