Facebook Instagram Youtube

Bringázz a munkába 2023-ban is!

Bringázz a munkába 2023-ban is!

2023-05-17 - 2023-11-30  

Míg mi a mindennapos bizonytalanságban keressük a kapaszkodót, bringánk hűségesen várja, hogy felismerjük benne a megoldást. Biciklinkre a legnehezebb időkben is számíthatunk, hiszen mobilitást és függetlenséget biztosít, így segítségével magunk menedzselhetjük az időnket anélkül, hogy menetrendekhez, vagy közlekedési dugókhoz kellene alkalmazkodnunk. Az elmúlt években számtalan érvet sorakoztattunk fel a kerékpározás mellett, idén azonban a kerékpározás kiszámíthatóságára szeretnénk felhívni a figyelmed.

A “Bringázz a munkába” kampányunk 2023-ban is a munkahelyek kerékpárral történő megközelítését kívánja népszerűsíteni. Ezúttal arra szeretnénk rávilágítani, hogy bicikli mindennapos használatával a közlekedés sokkal kevésbé stresszes és a gyerekek is örömmel mennek bringával iskolába. Ráadásul az idén a legaktívabb bringásokat jutalomban részesítjük!


Minden reggel a “még 5 perccel” kezdődik, majd jön a kapkodás. Odaég a pirítós, kiborul a kávé, a gyerekek meg még mindig nem készültek el. Pattanjatok bringára és fogadjátok el ti is a kerékpárosként nektek járó reggelit, ill. uzsonnát, mert május 17-én ismét jön a Bringás reggeli! Akár a szabadban étkezel, akár a munkahelyeden fogyasztod el a bringás reggelit, falatozz bűntudat nélkül, hiszen a rendszeres bicajozás fittebbé és karcsúbbá tesz! Biciklin ülve nem kell azon aggódnod, hogy elkésel, mert a kerékpárosok nem ismerik a közlekedési dugó fogalmát!

Az iskolakezdés időszaka mindig kihívás, ezért szeptember 19-én újabb bringás reggelivel segítjük a hétköznapokat.

Ha aggódsz gyermekeid biztonságáért, csatlakozz a június 12-15., valamint szeptember 20-22. között induló Bicibusz részvevőihez!

A Bicibusz csapatban történő bringázást tesz lehetővé a gyerekek számára. Ez egy remek közösségépítő és nevelő célzatú program, amely biztonságosabbá és pontosabbá teszi a suliba, a szülőknek pedig a munkahelyre érkezést. A “mini bringás felvonulásnak” megfelelő Bicibusz nemcsak biztonságos, de biztosítja csemetéd számára az aktív testmozgást, valamint önállóságra, fenntartható közlekedésre, környezettudatosságra nevel. A program célja a biztonságos utcák kialakításának szükségességére történő felhívás.

Hasonlóan közösségépítő szerepet tölthet be a pontgyűjtő applikációs játékunk, melynek célja szintén a munkába bringázás népszerűsítése. A pontgyűjtés szeptember 19. és október 22. között zajlik, valamint november 6-19. között is, az igazán elszánt téli bicikliseknek. Mindkét időszakban szuper nyeremények várják a csatalakozó bringásokat a kampány szponzorainak köszönhetően.

Étkezz a szabadban és érkezz a munkahelyedre sokkal nyugodtabban! Élj a “Bringázz a munkába” kampányunk lehetőségeivel 2023-ban is! Menedzseld te magad a saját időbeosztásod és élj egy sokkal kiszámíthatóbb, kiegyensúlyozottabb életet!

További részletekért kattints ide!