Május 8-án országszerte több mint 40 helyen várunk bringás reggelivel

Kerékpárosklub bringás reggeli az országban több mint 40 pontján

2018. május 8.

A Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban reggelivel és néhol uzsonnával várja a biciklivel közlekedőket! Egyre többen választjátok ezt az egyszerű, olcsó és gyors közlekedési eszközt munkába, iskolába, egyetemre menet, mi pedig szeretnénk megvendégelni Titeket!

Szólj ismerőseidnek is!

Hívd le a térre a barátaidat, és töltsünk együtt pár percet a reggeli és délutáni forgatagban! Hívd meg minden bringázó (vagy csak most kezdő) ismerősöd és munkatársad a facebook eseményre.

A helyszínek listáját folyamatosan frissítjük, így előre kitalálhatjátok, melyik helyszín van a legközelebb hozzátok.

A kínált ételek és italok helyszínenként eltérőek lesznek és a készlet erejéig tartanak. Sok helyen pékáruval, üdítővel és trudival is megkínálunk titeket, de akad, ahol kávé vagy tea is lesz. Az viszont biztos, hogy bárhol is csatlakoztok az eseményhez, jó hangulat és bringás társaság vár rátok! A rendezvény ingyenes, de támogatást elfogadunk.

A program nem jöhetne létre az önkénteseink részvétele, valamint partnereink és támogatóink nélkül. Köszönjük, hogy idén is segítenek megvalósítani a bringás reggelit és több mint 10.000 bringázónak kínálhatunk finomságokat! 

Több helyen a Decathlon Magyarország szerelőitől kérhettek bringás gyorsszervizt.
 

Intézd el aznap: 

Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért dolgozó Magyar Kerékpárosklubot! 
Részletek: http://kerekparosklub.hu/1
 

Bringázz a Munkába!

Vidd magaddal a május 14-én induló Bringázz a Munkába kampány hírét! Kiemelt helyszíneinken plakátokat és matricákat szerezhetsz. Tedd ki őket munkahelyeden, a faliújságon, kerékpártárolóban, kedvenc bicikliszervizedben!
Budapesti bringaboltok listája itt: https://bit.ly/2FkjHLE
Fb oldal: http://facebook.com/bringazzamunkaba
Instagram: http://instagram.com/bringazzamunkaba

A helyszínek listája (uzsonnahelyeket külön jelöltük):Mindez térképen:Térképlink

Támogatóink:


 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Kedves Szervezők!

Minden évben rettenetesen örülök, ha bringás reggeli fogad, nem csak azért, mert finom, amit kapunk, hanem azért, mert nagyon jó érzés együtt lenni, közösséget tudni magunk körül. Látom a mosolyt azok arcán, akik meg-megállnak a terített asztaloknál (Árpád híd).
Ezért nagy-nagy köszönet az önkénteseknek, a felajánlóknak és a szervezőknek!
Ma jó volt tekerni és Veletek reggelizni!

Juhász Iván
BAM-os

MÁV már nem mer kiállni a bringások elé, szégyen amit művelnek. Nekem még nem sikerült normális szolgáltatást nyújtaniuk. Budapest-Bécs 2 fő, 2 átszállás, Győri állomáson csomagokkal teli kerékpár vállon cipelése. Budapest-Szekszárd 15 fő, NEM lehet. stb...