Facebook Instagram Youtube

Hírek: együttműködés

Tervvéleményezés 2021
BudapestFővárosi Önkormányzat:BKKAktív és Mikromobilitási stratégia javaslatokBudapest KözútVIII. kerületDiószegi Sámuel utcaDunakanyarVác - Verőce EV6
2021.01.21 |  aron
Tervvéleményezés 2020
Budapesti infrastrukturális javaslatok a koronavírus kezelésére: Levél Karácsony Gergely főpolgármesternek,táblázatos lista,
2020.01.07 |  aron
Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!
Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.
2019.04.01 |  aron
Együttműködik a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub
Megállapodást kötött a MÁV-START és a Magyar Kerékpárosklub, mert megfigyelhető, hogy a koronavírus-járvány a kerékpározásra érezhetően pozitívan hatott, a biciklivel közlekedők aránya folyamatosan növekszik, és egyre többen élnek a vonaton történő kerékpárszállítás lehetőségével.
2020.11.17 |  aron
24 civil szervezet kéri a főpolgármestertől a gyalogos és bringabarát pesti alsó rakpartot
A Nagykörút emberközpontú újratervezését sikerrel kezdeményező civil és szakmai összefogás újra levelet írt a főpolgármesternek. Azt kérik Karácsony Gergelytől, hogy a Pesti alsó rakpart teljes felújítása után ne a várost a folyójától elválasztó autóutat, hanem a Dunaparthoz méltó korzót hozzanak létre. A nyári hétvégéken megnyitott rakpart sikere és a közvélemény-kutatások is bizonyítják: a budapestieknek szükségük van a szabad közterületekre. Az élhető rakpart nem csak egyedi látványosság. A belvárosból elvándorlás egyik okát, a zöldfelületek hiányát is enyhíthetik egy természetközeli, gyalogos-, kerékpáros- és gyerekbarát közösségi térként történő átalakítással. Hiba lenne - a főpolgármesteri programmal ellentétben - évekre lezárni a rakpartot egy olyan felújításért, ami a jelenlegi helyzetet konzerválná kicsit drágább és díszesebb burkolatokkal.
2020.11.03 |  aron
Itt vannak az őszi tagsági akciónk nyertesei
Kisorsoltuk 17 nagylelkű partnerünk tagsági akciónkra felajánlott 87 remek ajándékát. November 9. és december 7. között 727-en váltottak először vagy hosszabbítottak meglévő éves Kerékpárosklub tagságot, ami rekordnak számít a téli tagsági akcióink történetében. Köszönjük nektek, hogy egész éves munkánkat támogatjátok. Garantált ajándék bringás szövetmaszkkal és további 87 értékes nyereménnyel háláljuk meg segítségeteket. A több mint félmillió forintos összdíjazású játékban bringás kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomagok, tömörgumik és táskák, valamint szálláshelyek, múzeumbelépők és további élményajándékok is gazdára találtak.
2020.12.10 |  aron