Facebook Instagram Youtube

BAM plakátok

Hirdesd, terjeszd és toborozz!

Nincs más teendőd, csak az alábbi listából az aktuális kampány plakátját kinyomtatni és elhelyezni munkahelyeden, iskoládban! A  legalkalmasabb helyek: közösségi terek,  hirdetőtáblák, lift, bringatároló mellett.

Kiteheted olyan helyeken is, mint kerékpár- és/vagy túraboltokban, valamint olyan közösségi helyeken, ahol sok bringás megfordul! Köszönjük!
 

Aktuális kampány plakátja:

Ha a Bam! Bringás reggelit szeretnéd kiplakátolva hirdetni, töltsd le az alábbi plakátot, és az üres csík helyére írd filccel az általad népszerűsíteni kívánt Bam! Bringás reggeli helyét is időpontját.

Légy te is Bringatárs! Asztalra helyezhető kampánynaptárunk:

  1. Töltsd le és nyomtasd ki!

  2. Hajtsd háromrét.

  3. Tedd még bizonytalan kollégád asztalára és beszélgess vele, győzd meg, mert tudjuk, hogy csak a személyes meggyőzés számít!

 

Aktuális kampány kreatívjai:

 

Kérjük, hogy csak az itt fent letölthető 2014. őszi print és online kreatívokat használjátok a Bam! kampány és Bringás reggelik népszerűsítése során!

Amennyiben a kampány megjelenéssel kapcsolatban további kérdésed lenne, írj légy szíves a kommunikacio<kukac>kerekparosklub.hu e-mail címre. Köszönjük!

 

Korábbi kampányok plakátjai:

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.