Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Bringás reggeli Kecskeméten

Csoportok:

2011. október 13-án, csütörtökön reggel 6 és 8 óra között (illetve amíg a készlet tart) a tavalyi évhez hasonlóan ismét Bringás reggelivel várunk minden kerékpárral munkába igyekvőt! Ezúttal a helyszín nem a város főtere, hanem az Izsáki úton, a Kodály Zoltán Iskola előtti tér. Minden kerékpáros vendégünk egy péksütire és forró teára. A helyszínen lehetőség lesz a kerékpárok KRESZ tartozékainak átvizsgáltatására, valamint a Bringázz a munkába! kampány részleteiről is felvilágosítást adunk. Akkor is várunk, ha csak egy jót szeretnél beszélgetni a többi bringással a munkába indulás előtt :) (A Bringás reggeli a Bringázz a munkába! kampány része, amelyről előző hírlevelünkben már adtunk tájékoztatást. Részletek: http://bam.hu/)

A Bringás reggeli a Bringázz a munkába! kampány része. A Magyar Kerékpárosklub 2008-óta szervezi Magyarország legnagyobb kerékpáros kampányát, mely évente több mint 20 ezer munkába járót aktivizál, akik a kampány időszakában kerékpárral közlekednek munkahelyükre.
Szeptember 22-én elindítottuk a kampányt, ami szokásos módon 5 hétig tart. Regisztrálni kell a http://bam.hu/ oldalon és ott minden nap kitölteni a bringás naplót.