Miért jó tagnak lenni?

Critical Mass Budapest 2011 - Lezárt utak nélküli " egyéni tömegközlekedés"

"Legfőbb célunk, hogy a városi közlekedők közül egyre többen járjanak bringával. A felvonulás alkalom arra, hogy ezt kipróbálják, és arra is, hogy terjesszük a biciklizés egyéni és közösségi előnyeit. Szeretnénk felhívni városvezetőink figyelmét is a kerékpáros közlekedés robbanásszerű terjedésére, és az emiatt egyre égetőbb közlekedésszervezési feladataikra."

fotó: Halácsy Viktor
 

  • Start: Budai Parkszínpad bejárata (Feneketlen tó) 18:30
     
  • Cél: Szépművészeti Múzeum, Hősök tere,  20:00

 

PROGRAMOK

  • Ott lesz a Budapesti fesztivál zenekar is, akik az alábbit írták facebbook oldalukon: "A Budapesti Fesztiválzenekar a Critical Mass iránti tisztelete jeléül szeptember 22-én, az esemény befejezésekor, a Hősök terén zenével üdvözli a kerékpárosokat. Ezzel kapcsolatban Fischer Iván a következő nyilatkozatot küldte el: Nagyon szeretem és tisztelem a Kritikus Tömeget. Bátran rájuk bízom a jövőnket.“
     
  • Az őszi CM a Holland Királyság Nagykövetségétől egy after partyt kapott ajándékba a célnál, amire a Pannonia Allstars Ska Orchestrát hívták meg. Utána DJ, de még nem tudni kicsoda. 20:30-tól kezdődik a buli 200 méterre a céltól, a Kertemben (Olof Palme sétány 3.). Újra big like a Királynőnek! :)

További információ: criticalmass.hu

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Megfelelő VILÁGÍTÁSról senki nem feledkezzen meg!!!!

@HEMÜ: Igen, javítva: 18:30 kor indul, és 20:00kor lesz bringaemelés, a CM facebook oldala szerint. Majd még frissítjük az infókat itt, csak leállt a cm weboldala, a cm facebook oldalon meg jelenleg ennyi infó van.

A 18:30 nem a cél, hanem a rajt ideje, ugye?