Facebook Instagram Youtube

Bringás reggeli Debrecenben

2009-09-21 11:33:30  

Szeptember 22-én kedden, reggel 7 és 9 óra között a Kossuth téri Turinform pavilon előtt “Bringás reggeli”-vel várjuk a munkába/iskolába tekerőket. A “Bringázz a Munkába” aktivitás debreceni nyitórendezvényeként friss pogácsával, gyümölccsel és meleg teával látjuk vendégül a kerékpárral érkezőket.
Szeptember 22-én kedden, reggel 7 és 9 óra között a Kossuth téri Turinform pavilon előtt “Bringás reggeli”-vel várjuk a munkába/iskolába tekerőket.
A “Bringázz a Munkába” aktivitás debreceni nyitórendezvényeként friss pogácsával, gyümölccsel és meleg teával látjuk vendégül a kerékpárral érkezőket.

Az országos kampányra regisztrált bringásokat - együttműködő partnerünk a debreceni Tourinform iroda - „Irány Debrecen!” megyei túraajánlatokat tartalmazó túratérképel díjazza, és ráadásként Radics-féle mézeskaláccsal kedveskedik az öltönyös/kosztümös kerékpárosoknak.

A finom falatokon túl elmaradhatatlan szórólapjaival ott lesz a reggeliző asztalnál a klub tájékoztató-kommandója is, hogy egyetlen bringás kérdés se maradhasson megválaszolatlanul.
A Tourinform iroda munkatársai naprakész programajánlataik mellett újabb ajándékkal kedveskednek a „Debreceni 3 Próba„ helyszíni jelentkezői számára.

Mindennapi útjaid során ha teheted járj Te is bringával, regisztrálj munkatársaiddal a “Bringázz a Munkába” kampányra és reggelizzünk együtt az Autómentes Napon!